sobota 16. listopadu 2013

Weekend's Nails - Essence Superheroes - Thermo Effect

Krásnou sobotu, 

dnes jsem si pro vás připravila další novinku z limitované edice Superheroes od Essence v odstínu . V této limitce byl termo-lak pouze v  tomto odstínu - 01 Fantastic Girl.  


Musím říct, že jsem byla mile překvapena. Barvy se mi moc líbí. Lak je  růžový, pokud máte teplé ruce a fialový, pokud jsou studené. Když bych měla delší nehty, vykouzlilo by mi to ještě pěkné ombré :). 
I tady jsem použila base coat a top coat. Při lakování samotného termo-laku jsem musela použít dvě vrstvy. V jedné vůbec nekryje a proužkuje. Možná by snesl i třetí, ale s tím mám špatné zkušenosti a laky se mi pak v kuse odlupují. Při lakování je potřeba postupovat precizně, jinak jsou na nehtech vidět proužky i po dvou vrstvách. 

Výdrž naprosto skvělá - vezmu-li v úvahu, že se jedná o Essence. Měla jsem ho na nehtech celých pět dní, z toho čtyři vypadal opravdu krásně. Jen zasychat se mu moc nechtělo a to i po urychlovači schnutí.....

Jestli se tato limitka dostane k nám, 100% doporučuji. Za 1,99 je tu něco nového, co se v obyčejně drogerii tak často nevidí. 

Líbí se Vám termo-lak? Měli jste s ním už zkušenosti? A od jaké značky? 


Po ledové spršce :)

7 komentářů:

  1. No tak ten je skvělej, po tom mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. kde se tato limitka dá sehnat ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od začátku listopadu je v Německu, jestli bude v Čechách to nevím, ale i tady byla hrozně rychle pryč a bylo štěstí na něco natrefit ...

      Vymazat
  3. Ahoj.
    CHtěla bych se jenom zeptat jestli máš videa na youtube-mysimplelife.tv nebo sem si Tě s někým spletla?
    Nebyl tenhle blog původně pod adresou:my-simple-life.de?
    A ještě jestli jseš prostě česka perfektně mluvící německy žijící v Německu.
    Díky za odpovědi.
    Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tenhle blog byl vždy jen mysmallhappinesses, s My simple life nemám nic společného. Jsem Češka žijící v Německu :) perfetkně mluvící se asi říct nedá, řekněme obstojně mluvící německy ;)

      Vymazat
  4. Hm tak ten efekt je supr. Tak snad ulovis dalsi kousky z te nove kolekce:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby