neděle 24. listopadu 2013

Spotřebováno č.1 ...do poslední kapky

Krásný den, 

dnes vám ukážu, co se mi tu za poslední dobu nakupilo. Tato 'rubrika' určitě nebude pravidelná, ale vždy, když se mi tady toho sejde víc, pokusím se sepsat své postřehy a dojmy :). 

Mám něco z pečující kosmetiky, vlasové kosmetiky a z dekorativky pouze řasenky. 

Tak jdeme na to: 



Řasenky Maybelline si nemůžu vynachválit, poslední rok nepoužívám žádné jiné. Obě dvě jsou skvělé. Rocket Volum' Express řasy krásně rozdělí. Ze začátku mi byl umělý kartáček hodně nepříjemný, ale časem jsem si zvykla. Na precizně rozdělené řasy neznám nic lepšího. I když jsem měla nevoděodolnou verzi, byla naprosto v pořádku, nerozmazávala se. 

Druhá řasenka Colossal Volum' Express mi připadá černější a řasy mi zase více prodlouží, ideální je tak podle mě kombinace obou :). Tato verze byla voděodolná, lehce odličitelná dvoufázovým odličovačem. 


Dalšími spotřebovanými produkty je celá řada Loreal Hydra Active 3. Na tuto řadu už jsem psala recenzi, kterou si můžete přečíst ZDE. Voda a mléko jsem používala tři měsíce, takže balení vydrželo opravdu dlouho. Zpětně můžu jen potvrdit, mléko ničím nepřekvapí, ale voda je opravdu super, pro suchou pleť ideální. Krém byl průměrný, skvělý jako podklad pro makeup. 


Vlasová kosmetika: na šampón a kondicionér John Frieda už jsem psala podrobnou recenzi v říjnu. Šampon od Balei Pures Volumen Shampoo jsem používala právě střídavě s šamponem od John Frieda. Neobsahuje silikony, obsahuje kolagen, brání proti elektrizování vlasů. To vše mohu jen potvrdit, za tu cenu skvělý šampón. 

Sprej od Wella mám už téměř rok a používám průměrně při každém druhém fénování. Slibuje objem. Já jsem s ním byla spokojená, neslepuje, vlasy jsou pevnější a nějaké objem jim také dodá. 


Balea produkty mám moc ráda, mají neskutečný výběr sprchových gelů a cena je velice příznivá. Sprchový gel Glücks Rausch byl co se týče vůně moc fajn, vůně pomerančů byla opravdu výrazná a svěží. Co se mi ale nelíbí je obal. Je neskutečně pevný a gel jde opravdu špatně ven. A to už od začátku. Teď mám neutrální sprchový gel od Balei a tam je obal zase jiný, tak nevím, jestli je to kus od kusu. 

Stejný problém mám pak s obyčejným krémem na ruce od Essence. Opět mi přijde obal příliš pevný a nepraktický. Co se týče obsahu - kvalita odpovídá ceně. Krémy Essence používám především v práci, rychle se vstřebávají, ale hydratace není úplně dostatečná. Na noc to chce něco mastnějšího a výkonějšího. 


Nakonec tu mám antiperspirant Rexona - Maximum Protection. O tomto antiperspirantu už bylo napsané mnohé a tak recenze není nutná. Jen dodám, že je to moje druhé balení, používám denně a vydrží mi přes dva měsíce a je to pro mě doposud ten nejlepší antiperspirant. 



5 komentářů:

  1. Zajímaly by mě ty šampony, ale tady jsem v DM tuhle značku neviděla :(

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta zatím v Čechách není...ale tak třeba budou vánoční nákupy v Německu, ne :)

      Vymazat
  2. Mě ta Rexona smrdí a dráždí pokožku, takže dlouhodobě používat nebudu a už vůbec ne na oholený podpaždí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nedráždí vůbec a voní mi...respektive ta vůně není nijak intenzivní a to se mi líbí, pro mě nejlepší věc, ale na zimu budu asi používat normální Rexonu, na střídačku

      Vymazat
  3. klobuj dole dobre vela si toho minula!

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby