úterý 12. listopadu 2013

Glossy Box - německá krabička krásy

Dnes se s vámi podělím o první dojmy z mé německé krabičky krásy - Glossy Box. Jde o moji skoro první krabičku. Už jednou jsem neodolala marketingové masáži a krabičku objednala. Dnes se ale budu věnovat pouze obsahu tohoto Glossy Boxu. 



Krabička je elegantní a celé balení mi přijde opravdu povedené. Jsem krabičkový typ a tak ji určitě dále na něco využiji. 

Co se týče obsahu, tato krabička krásy obsahovala: 
dva produkty plné velikosti, tři produkty většinou poloviční velikosti oproti originálu a dva vzorky. 


A co na mě tedy v boxu čekalo? 

1. Lak na nehty značky Alessandro International - Pro White Original - má neutralizovat zabarvení a opticky nehet zformovat. No uvidíme :) Lak v původním balení stojí 9,95 Euro.


2.Lesk na rty od značky Balance Me - limitovaná edice - lesk má být 100% přírodní, obsahovat kokosové máslo, bambucké máslo a mangové máslo a chránit rty před chladem. První dojmy - žádný zázrak se nekoná, dokonce ani vůně žádná. Cena -  14,50 Euro. (Kdo tohle kupuje??)


3.Minerální tvářenka Bellapierre Cosmetics - tvářenka vypadá moc hezky, hodí se k přirozenému líčení. Má mít ochranný faktor LSF 15 (u tvářenky mi to přijde naprosto zbytečné). Jen se mi nelíbí ta forma, raději mám kompaktní a zatavené tvářenky. Cena originálního produktu 9g- 29,99 Euro.  ( Já mám 4 g.) 


4. Hydratační krém značky Naobay. Krém slibuje naprostou hydrataci suché pokožky. Obsahuje rostlinné extrakty a oleje. Vhodný i pod makeup. Cena plného balení 50ml - 32,50 Euro. ( Já dostala 30 ml)


5.Tělové máslo od Body Shop - s vůní mandarinky. Tak tady se přestřelilo úplně. Popravdě já Body Shop nemám vůbec ráda, přijde mi, že všechno voní tak nějak uměle a pro mě dosti nepříjemně. Ale tohle předčilo všechna má očekávání - v negativním slova smyslu. Tohle máslo voní (smrdí?) jako mycí prostředek - jednoduše jar na nádobí.  Tohle určitě nevypotřebuji, spíš poletí do koše. Ani konzistence nemá s máslem nic společného. Cena plného balení 200 ml - 16 Euro. (Mě obdarovali 50 ml)



Dále byly v krabičce dva krémy značky Egyptian Magic. Uvidíme, co magického na nich bude. 


Krabičku hodnotím takto: produkty ráda vyzkouším (až na tělové máslo), určitě bych si žádný z těchto produktů sama nekoupila, ale když porovnáte ceny jednotlivých produktů a celkovou hodnotu Glossy Boxu, která je pro mě teď 10 Euro (využila jsem nabídka tři boxy po 10 Eurech, obvykle stojí jedna 15), tak se nákup vyplatí. Těším se na tvářenku, lak a hydratační krém. 

Co vy a krabičky krásy, máte zkušenosti ze zahraničí?? Zaujalo vás něco z mého boxu? 

6 komentářů:

  1. Tak me by se libilo zrovna to maslo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám másla normálně moc ráda, ale tohle je konzistentně hustší krém, vůbec to není mastné a hlavně ta "vůně"....vůbec mi to nesedí....

      Vymazat
  2. Mě nezaujalo asi nic :/ Očekávám svůj první Ladybox, tak doufám, že to nebude něco podobného :D

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsem zvědavá, ale mě ty český boxy přijdou lepší... V Německu je ještě Pink Box, ale to není taky žádná sláva.... úplně nejlepší je DM Box, stojí jen 5 Euro a jsou tam fakt super věci, ale tam se musí registrovat a je omezený počet a to vybírá počítač vždy na tři měsíce..a už 2x jsem to zkoušela a nic :(

      Vymazat
  3. Tyjo, to ani nevim, že existuje, musim po tom kouknout :-)
    Jinak lak za 10 Euro? se zbláznili němci, ne? :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu ještě dvě ... a pak na to asi kašlu... hodnota krabičky je sice mnohem větší, ale ty věcy bych si stejně nekoupila...ale třeba v prosinci překvapí :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby