středa 21. srpna 2013

Nákupy v KIKO - SLEVY

Přibližně před týdnem jsem zaregistrovala v prodejnách kosmetiky Kiko razantní slevy. Ty se projevovaly také zejména tak, že ve stojanech už moc zajímavých věcí nezbylo. Tenkrát jsem si odnesla jen parfémovanou vodu Gold Aqua přibližně za 5 Euro. 
Nedalo mi to, a tak jsem se doma podívala na stránky a tam už to s výběrem bylo o mnoho lepší. Právě probíhala akce poštovné zdarma (při nákupu v hodnotě 25 Euro), a tak jsem se domluvila s kamarádkou a společně jsme objednaly, balíček jsem měla doma do tří dnů a teď mám představím moje nové přírůstky. 


Nejoblíbenějším je tvářenka/rtěnka či lesk na rty Glow Touch v odstínu 03 Lucky Flamingo. Z původních 5 Euro na 2. No nekupte to :). Barva je hodně výrazná, ale dá se regulovat naneseným množstvím. Na obrázku je vidět i jak vypadá po rozetření, takže jako tvářenka taky vyhovující. Na tvářích pak opravdu dlouho vydrží. Za mě dávám jedničku s hvězdičkou. 


Druhou novinkou je tuhý makeup v tubě. Full Protection v odstínu 04 (z původních 12,9 Euro na 4,90). Odstín je 4. nejsvetlější z celkem 16ti odstínů. Na obrázku vypadá tmavší a do oranžova, ale je to více vrstev. Pokud se nanese v jedné vrstvě, je odstín pro mě ideální. Krycí schopnosti bohužel žádné a rozhodně není vhodný pro mastnou pleť. Je hodně hydratační a a lehký a plus dávám za ochranný faktor. Pokud tedy hledáte lehký makeup s SPF a máte chuť zkusit něco nového, tak do toho. 


Posledním nováčkem je tahle rtěnka v krásném  odstínu - Smart Lipstick - Rouge a Lévres (z 3,90 Euro na 1,90). Nejsem přeborník v popisování barev, ale vidím v ní jak červenou, a oranžovou, tak i růžovou. Hodně hydratační, výdrž za tuto cenu přijatelná. 


Ještě mi přibylo pár laků do sbírky, ale o tom jindy.

Jak se vám líbí značka Kiko a máte nějakého oblíbence?

2 komentáře:

  1. Právě očekávám balíček s produkty KIKO, tak jsem na to zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se taky pochlubíš a uděláš nějakou recenzi :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby