neděle 11. srpna 2013

Ideální rtěnky od P2 pro začátečníky

Nebyla jsem rtěnkový typ. Vystačila jsem si s lehce zabarveným leskem na rty či s Labellem. Ale.....



Vždycky jsem si myslela, že rtěnky se ke mě prostě nehodí. Měla jsem pocit, že na mě vypadají naprosto nepřirozeně. Proto jsem je vůbec nenosila - jednou jsme se chystali na hallowennskou párty a já si ke kostýmu koupila červenou rtěnku - při pohledu do zrcadla mi připadala naprosto nevhodná  - minimálně nehodící se ke mě... ale co, byl to Halloween. Po pár dnech jsem si pak prohlížela fotky a ejhle ...ta rtěnka nevypadá vůbec špatně, jde jen o to si zvyknout. A tak jsem se zamilovala do rtěnek. 
Dneska bych Vám chtěla představit značku P2, která je dostupná v Německu, Rakousku a určitě i jinde, jen v Česku zatím ne. Podle mě je to přesně ta rtěnka pro začátečníky, pro ty, kteří si nejsou jistí, mají pocit, že k nim se prostě rtěnka nehodí. 
Značku P2 mám moc ráda a v současnosti jsem si zamilovala 4 odstíny rtěnky Sheer Glam. Barvy nejsou zas tak intenzivní, ale v porovnání s cenou (1,95 Euro za kus) je to špička :) 
První odstín - Flashdance 050 je světle oranžovo-růžová barva - dá se srovnávat se zabarveným balzámem na rty. Krásně hydratuje, výdrž nic moc. 


Mona Lisa Smile 071- tento odstín mám moc ráda. Na rtech vypadá přirozeně a dodává jim "pouze" zdravější červenější barvu. Podle mě je přesně tento odstín vhodný pro ty, kteří si zatím nejsou v rtěnkách tak jisté. 

Notting Hill 040 - tahle barva vypadá hodně tmavě, ale na rtech výborně. Stejně jako ostatní skvěle hydratuje. 


French Kiss 011 - krásná růžová barva, intenzivní ale zas ne tolik, aby někoho pobuřovala :) 


Za mě dávám všem rtěnkách od P2 palec nahoru. Jsou hydratační, skvělá cena - často jsou odstíny stejné jako u dražších značek, výdrž je malá, ale skvělá alternativa k dražším kouskům nebo jako zkouška barvy - a pak teprve investice do náročnějšího kousku. 


5 komentářů:

  1. Nice colours, i like sheer lipsticks and these ones are very cheap.

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky, jsou levné a mají krásné odstíny....ta cena se ale odráží na výdrží :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já si rtěnku pořídila v odstínu 012 Sissi a momentálně jsme ty nejlepší kamarádky :) Je prostě úžasná a s výdrží mi to nepřijde hrozné, vydrží i menší jídlo. Jen škoda, že se u nás neprodávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda menší jídlo nevydrží, ale mám je hrozně moc ráda .... ten výběr odstínů je skvělý a hlavně ta cena :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby