čtvrtek 31. července 2014

Spotřebováno č. 6

Krásný den všem,

po měsíci a půl se mi tady sešla spousta prázdných obalů, které musí pryč. Je toho požehnaně, takže jdeme rovnou na to.


Právě jsem si všimla že šampón Ultimate jsem už zařadila do posledního dílu Spotřebováno. Takže o tom víc tady (jsem trošku bordelář). 

Balea tělové mléko je skvělé pro suchou pokožku. Takže v létě super záležitost. Při prvním pořádném opalování jsem si připálila holeně ... jo, holeně, čtete správně, taky nevím, jak sem i to povedlo. Každopádně jsme chladila tvarohem a mazala centimetrové vrstvy právě mléka od Balei. Voní stejně jako Nivea a konzistence je podobná jako u tmavého tělového mléka od Nivei. Cena samozřejmě mnohem přívětivější. 

Dove sprchový gel Caring Protection jsem dostala k testování a jsem s ním, stejně jako se všemi sprcháči od Dove, moc spokojená. Příjemná vůně, nevysušuje. 


Parfém od Hugo Boss - Femme - vlastním už dlouho. Je to moc příjemná vůně, ale těžší a podle je vhodná spíše na zimu. Ve flakonku ještě trošku parfému zbývá, ale změnil barvu, takže už to nebudu riskovat. 

Toaletní vodu od Betty Barclay jsem koupila v Rossmannu. Je to moc příjemná letní, svěží vůně. Bohužel moc nevydrží, ale do kabelky je to super věc. 15 ml stojí přibližně 6,50 Euro. Už mám druhou lahvičku. 



Rexona Maximum Protection je u mě druhým rokem letní stálicí. Není nic lepšího. Ale oblíbenější je klasická modrá varianta. 

Odlakovač z Rossmanu, dávkovač, skvělá cena, bez acetonu. Nemám mu co vytknout. 

Krém na ruce od Essence s vůní čokolády a bánánů mám asi od Vánoc. Používala jsem většinou doma, zanechává na rukou trošku mastný povlak, takže v práci jsem se s ním musela rozloučit. Řekla bych, že kvalita odpovídá ceně. 



Moje pleť si ze mě dělá poslední dobou dobrý den, jednou super, pak zase jako puberťák. Takže jsem si řekla, že to může být něčím, co mi chybí. Vyzkoušela jsem zinek, beru poctivě měsíc a pleť se zlepšila. Ale kdo ví, jestli je to zásluha zinku. 

Nejlepší makeup na světě od La Roche Posay je už u mě známý. Mám ho od října a nutno podotknout, že používám makeup téměr 6 dní v týdnu. Teď jsem koupila tmavší odstín, na léto je 11 moc světlá. A jak jinak, jsem moc spokojená. 

Na začátku července jsem byla v Praze a mimo jiné jsem si z Missha obchůdku z Václavského náměstí odnesla tuto plátýnkovou masku. Má stahovat póry a dodat pleti zdravý vzhled. Můžu jenom potvrdit, maska byla moc příjemná, póry lehce stažené (zase nejde očekávat zázraky), ale pleť byla opravdu hezky vyživená a rozzářená. Cenu bohužel nevím, tuším něco do 70 Kč (nebo 45?). 


Řasenka Rocket Volum Express je také mojí stálicí. Jinou ani nekupuji. Tahle vyhovuje, nehrudkovatí, neodrolí se, řasy neslepuje. Věřím, že existuje možná i lepší, ale nač zbytečně riskovat, že koupím nějakou hrůzu. 

Korektor Fit Me v odstínu 15 mám tuším taky od října. Pro mě je vynikající. Dostatečně krycí a nezvýrazňuje stroupky. Což já mnohdy opravdu ocením. Teď jsem na léto koupila odstín 20 a udělala jsem dobře. 


Poslední část 'Spotřebováno' je věnována spíš produktům, které mám už dlouho a nebo vůbec nevyhovují. 

Essence paletku na obočí jsem kupovala ještě, když jsem byla v Praze. To znamená před dvěma lety. Ležela mi tu už více než rok netknutá, takže se s ní musím rozloučit. Řekla bych, že za tu cenu je to fajn věc, ale Catrice je Catrice. 

Lesk na rty od Makeup Factory byl v mém prvním Müller Boxu. A opravdu tragédie. Vůbec nechápu tu cenu 11,50 Euro. Konzistence hustá, lepí a navíc odstín se šimrem... škoda mluvit. Ale možná jenom nejsem příznivcem lesků na rty. 

Tekuté voděodolné linky od Catrice mi dříve vyhovovaly. Pak jsem koupila druhé balení a katastrofa. Vůbec nedrží. Bohužel. 

Voděodolná tužka od Essence mě moc zajímala. O voděodolnosti nemůže být řeč, nedrží a maže se. 


Dneska to bylo rychlé a stručné. Najdete v mém Spotřebováno nějaké své oblíbence?



13 komentářů:

  1. Ten Fit me korektor jsem hrozně dlouho chtěla, ale výběr 3 odstínů mi přišel žalostný...měla jsem dva favority a pořád se na ně chodila koukat, jeden šel hodně do růžova, druhý zas do žluta a ani číselné označení neodpovídalo zajetému systém "vyšší číslo=tmavší odstín". Tak jsem od toho nakonec upustila, nedokázala jsem se rozhodnout a skvěle mi nesedl ani jeden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je odstínů asi 6 a 15 je taková víc do růžova, takže na zimu ideální pro mě... 20 spíš do žluta, tak tu mám na teď

      Vymazat
  2. To mě mrzí, že jsi smazala můj komentář, chtěla jsem dát jen pár tipů:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nic nesmazala, čestný pionýrký, v emailu ho mám ....tak ještě tady kopíruju... :( chjo
      Ty bláho, já obdivuju, že dokážeš vypotřebovat parfém, mně se to vždy podaří jen s J.Lo Glow, tu si taky kupuju často, někdy je v Rossmanu v taky akci. Jinak opět z Tvého ˇˇSpotřebovánoˇˇ jsem nikdy nic neměla. Tělových mlék mam doma několik, střídám to podle nálady, Vaseline s aloe vera, Clarins, Weleda, Elemental Herbalogy, ještě jsem nikdy žádné nedodělala do konce:-D Jinak nej krém, jakej jsem kdy měla, je Elina s aloe vera, stoji asi euro. Ale tu Rexonu možná vyzkoušim. Bohužel se mi dělají po antiperspirantech bolavé bulky v podpaží...tak nevim...Hanka

      Vymazat
    2. To je v pohodě...:-) Já bych se neměla kde vykecávat, moje okolí to totiž nechápe a maminka nadává, že bych za to mohla mít už postavenej barák.

      Vymazat
    3. Ale fakt jsem nemazala... nechápu to ... jo jo, to znám :D ale teď jsem si dala stopku, musim vypotřebovat, co mám...na konci sprna se stěhuju, tak ať toho nemám tolik :D

      Vymazat
  3. Jsem snad jedinej člověk na světě, kterej nepoužívá korektor?? :D Napsala bych, že si musím nějakej pořídit, ale vím, že by mi doma akorát tak ležel... jsem sysel obecný totiž :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ja ho použivam pod oči, když mam někde něco fakt mega velkýho červenýho :D

      Vymazat
  4. Nechápu jak to stíháš vypotřebovat :-D Nicméně Rocketku bych taky ráda zkusila, zatim si jí všichni docela chválili. Víš, že mi paradoxně nejvíc vyhovuje Maxi definition mascara od Rival de Loop? :-D za 2 éčka a neměla jsem lepší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt, tak to musim vyzkoušet, za tu cenu to i risknu :)

      Vymazat
  5. Valím oči, kolik máš vypotřebovaných produktů!! :D já jich mám vždycky jen pár, přitom mám doma kosmetiky, že to nemám kam dávat už.. ale jsem v tom spotřebování nějakej šnek! :D

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si právě těď řekla, že to prostě musím začít nějak všechno používat, aby mi to tam neleželo ladem :)
      a potřebuju udělat místo na novinky

      Vymazat
  6. hezký článek :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby