středa 21. května 2014

Rychlorecenze: Nivea Powder Touch alias Nivea Satin Sensation

Krásný den, 

před zhruba dvěma měsíci jsem  měla tu čest zúčasnit se velkého testování nového antiperspirantu Nivea Powder Touch (alias Nivea Satin Sensation - nemám ponětí, proč se to v Německu jmenuje jinak, ale je to jeden a ten samý produkt). K testování jsem dostala jeden velký antiperspirant ve spreji - klasika 150 ml a 10 malých sprejíků po 35 ml. Ty jsem z velké části rozdala mezi moje kamarádky a známé, aby testování mohlo být ještě objektivnější. 




Upřímně řečeno, nejsem fanoušek antiperspirantů ve spreji, vždy jsem měla pocit, že nechrání dostatečně. V létě tedy upřednostňuju všemi chválenou Rexonu. Nivea Powder Touch mě ale mile překvapil. U mě opravdu funguje. 

Velkým plusem je u něj opravdu rychlé zasychání - mě tedy oblečení neobarvil a nelepil. Nutno říci, že sprejový antiperspirant používám většínou až když mám tričko na sobě, i tak ale žádné bílé fleky. 

Vůně je podle oficionálního popisu květinová s nádechem jantaru - to nějak nedokážu popsat - jedná se o jemnou, pro mě příjemnou vůni, která nezůstává na oblečení, což je pro mě velké plus. 

Antiperspirant slibuje ochranu 48 hodin - ha ha, to snad může slíbit jenom 48 hodinová sprcha. 
Každopádně ho používám v těchto horkých dnech a pocení jsem nezaznamenala Malý sprej mám v kabelce a občas ho při cestě z práce použiju. Spíše ale ze zvyku, než že by to bylo vyloženě nutné. 

Co se mi na něm také líbí, že nepřidusí nikoho v okolí. Znáte ty deodoranty, které dokáží zadusit každého v okolí 5ti metrů?? 
 

Co považuji za velké plus při hodnocení je zpětná vazba od těch, které testovaly se mnou. Rozdala jsem 8 kousků a z toho už se mi 4 dámy samy od sebe svěřily, že si Nivea Powder Touch koupí znovu - protože účinkuje a příjemně voní. 
To už stojí za zkoušku, ne?? 

Pěkný den (•‿•)


8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nivea je fajn. Mám tu značku ráda. Děkuji za recenzi. Uvažuji, že si ten antiperspirant koupím. Přeji hezký den. Veronika

      http://mlcoftw.blogspot.cz/

      Vymazat
    2. Moc mile mě překvapil, dlouho jsem deo od Nivei nezkoušela, ale tohle je moc fajn :)

      Vymazat
  2. Já mám mnohem raději tuháče :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, mám pocit, že víc učinkují, ale tenhle mě fakt překvapil

      Vymazat
  3. Já miluju stříkací, mám jich doma vždycky hned několik, protože mi často přestanou vonět, a tak je musím střídat, jinak bych žádnej nikdy nedopotřebovala. Takže jak píšeš, že jemně a hezky voní, to by pro mě bylo rozhodující, proč si ho pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně oceňuju, že ta vůně není nikaj extra intenzivní..nesnáším, když je to pak z oblečení cítit.... ale uřčitě zkus, nevím, jestli i v Čechách, ale tady v DM prodávají i tyhle malinký 35ml - na zkoušku stačí

      Vymazat
  4. Vydrží 48 hodin.. u toho se vždycky usmívám, ale nikdy nemám tu odvahu to vyzkoušet. Já mám Rexonu, ale čekala jsem od ní prostě víc.
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby