sobota 3. května 2014

Instagram Pictures

Krásnou sobotu všem,

mám pro vás sice připravenou recenzi na skvělý peeling, který ani trošku nevysušuje, ale jsem skleróza, která si odjela na víkend pryč a zapomněla ho doma. Takže se na něj můžete těšit v týdnu. Přináším alespoň pár random fotek z Instragramu.





Tak tohle sedí přesně na mě, u nehtů to neplatí, tam to zvládám relativně dobře... 



Moji jarní oblíbenci...ale už mám nové, spíše letní....


Tohohle krasavce jsem si přinesla nedávno, v KIKO jsou zase laky za 1,90 Euro a toho se přeci musí využít. Má jemný oranžovo-zlatý šimr, který se mi vyjímečně moc líbí. Na sluníčku vypadá skvěle - odstín 490. 


Nejsem příznivcem pečení z prášku, ale připravené směsi na OREO Cupcakes jsem neodolala. Stačilo přidat máslo, vajíčko, trošku vody a cupcakes byly na světe. A pro topping sýr Philadelphia. A je to dobrůtka. 


Tenhle taky patří mezi moje současné oblíbence, P2 v odstínu Happy Bride - kryje ve dvou vrstvách a barva je prostě fenomenální. 


Tahle kráska na mě čekala v Müller Boxu. Chystám se na článek, obsah jste mohli vidět i u mě na Facebooku. Je to úžasná barva - ideální na léto. Už se na ní moc těším. 


Růžovky mám teď moc ráda...a puntíky taky ...


Rozhodla jsem se vyzkoušet Clinique, protože už opravdu nevím co by na tu moji pleť mohlo zabrat. A jsem moc příjemně překvapená a určitě půjdu ještě do plného balení setu pro pleť typu 2. 


Tohle jsou momentálně moje oblíbené vůně, na večer Gucci Guilty - u mě oblíbená klasika už několik let. Heidi  Klum jsem koupila loni v dubnu a mám ji moc ráda, na jaro, léto ideální a na to, že je to obyčejná vůně z drogerie, vydrží docela dlouho. Bohužel jsem ji teď tady v Německu neviděla, tak nevím, jestli to nebyla jen nějaká limitka. No a tester od Chanel - Chance Eau Tendre mě okouzlil natolik, že si tu vůni prostě musím pořídit.  


Také super barvička na léto. Lak jsem koupila v Dánsku a nemá na sobě odstín ani značku. 


Oranžovka od P2 z limitky Sea la Vie jsem dostala a barva, stejně tak jako lahvička - je skvělá. 


Značku Rival de Loop z Rossmannu moc nemusím. Pískový červený lak mě v lahvičce zaujal, na nehtech už nikoliv. Jediné plus je, že opravdu hodně vydrží. 


Tohle byli před nedávnem, v ponurých zimních časech moji oblíbenci.... teď už přecházím na jasnější barvičky. 


Krásna barvička, opět P2, tentokrát v odstínu Lovely Beauty. 


S růžovou si prostě nedám pokoj. Tahle je naprosto božská, co říkáte - P2 Little Princess. 


Nejkrásnější červená je od Gabrielly Salvete. 



A to pro dnešek vše. Snad se vám i takový obrázkový článek líbil. Krásný zbytek víkendu. 

10 komentářů:

  1. Krááásné fotky. Ta "kytka" z laků <3 ;)

    OdpovědětVymazat
  2. stou první fotkou to máme stejně =D já i s nehtama =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě už to teď nepřijde u nehtů, ale těma linkama to je fakt tragédie, ono ani na jednom oku není ten ocásek podle mých představ...ale podle mě to bude tím, že mám divnej tvar oka :D :D určitě ;) D

      Vymazat
    2. jo ty linky mám taky vždy jiný vlevo to mám vždy krásný a na druhgým oku to namaluju podobně a pustím oko a najednou není linka nahoru jako ta nalevo, ale směřuje dolů :D Nehty si prostě neumím lakovat su na to nemehlo...jinak já mám taky asi divný oči, protože prostě nevím jak udělat takovou tu hezkou linku jak třeba ma Lu z mody xxl...prostě vypadám jak debil vždycky =D

      Vymazat
    3. No přesně tak, já když chci udělat ocásek nahoru, tak musím začít už v půlce oka směřovat nahoru, jinak tam mam milion vlnek a vypadám tak jako tak jako pako ..:D

      Vymazat
    4. nevíš o nějakém kurzu, kde by učily jen tyhle zpropadané linky? =D

      Vymazat
    5. No nevim, ale taky bych to potřebovala :D

      Vymazat
  3. Tyjo, ten lak z Dánska je úplně božskej!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby