středa 7. května 2014

Boxománie pokračuje - tentokrát z drogerie Müller

Krásný den, 

už druhým týdnem mám doma můj první box  z drogerie Müller. Získání boxu je jednoduché, stačí se v daný čas zaregistrovat na stránkách drogerie Müller. Počítač pak vylosuje 5000 šťastných z Německa a Rakouska, kteří box získají. Ten si pak vyzvednete ve vámi určené drogerii a zaplatíte za něj 5 Euro. Je to tedy jednorázová záležitost, nezískáváte předplatné. Buď to vyjde, nebo ne. Já měla to štěstí.



Za cenu pěti Eur jsem získala následující produkty: 

Jako první ukážu novinku, kterou jsem zapomněla na hlavní foto vyfotit. Jde o řasenku od Essence - voděodolná Lash Mania. Ještě jsem nevyzkoušela, tak nemůžu hodnotit. Zatím jsem ovšem nenatrefila na žádnou řasenku od Essence, která by mi 100% vyhovovala. Cena 2,95 Euro. 





Lesk  na rty od Makeup Factory mě nemile překvapil. Lesky na rty vůbec nejsou moje parketa a perleťové už vůbec ne. Odstín je tedy pro mě naprosto nepoužitelný, navíc nepříjemně lepí. Cena je podle mě tedy naprosto neadekvátní a to 11,50 Euro.


Značku Rebecca Bonbon neznám a popravdě, moc nadšená z ní nejsem. Možná je to především kvůli designu obalů, sama bych si jí tedy nekoupila. A v boxu na mě čekaly hned dva produkty. 

Toaletní voda, která má nasládlou vůni. Není to vyložené můj vkus, ale možná ji využiji. Balení je malé a v kabelce se bude hodit. 30 ml za cenu 11,95 Euro. 


Druhým produktem značky Rebecca Bonbon byla paletka stínů. Nejsem odborník, ale kvalita se mi nezdá úplně špatná. Při nejmenším jsou odstíny využitelné, stíny nepřáší a dokonce nešly ani tak jednoduše z ruky setřít, jako jsem očekávala. Cena 6,95 Euro. 



Co mě ovšem nejvíce potěšilo je rtěnka od Astor v nádherném odstínu  403 Attractive Coral. Už se těším na léto :). Cena 7,99 Euro. 



Tak a posledním překvapením byl lak na nehty od Manhattan v odstínu 43 V, jde o červený lak s perletí. To není zrovna můj favorit, ale určitě ho vyzkouším, na sluníčku bude snad vypadat dobře. Cena 1,95 Euro. 




No a abych nezapomněla, na informačním letáčku je napsáno, že box obsahuje 6 produktů a jeden produkt jako překvapení. A hádejte co to bylo - ano - produkt - překvapení je tester makeupu od Maybelline - to mě rozesmáli :D. 

Ale celkově si rozhodně nemůžu stěžovat - až na lesk vyzkouším - využiji vše a celková hodnota boxu je 43,25. No uznejte - to se za 5  Euro vyplatí. 

Teď už mi zbývá do sbírky jen Rossmann box - u kterého je stejný princip - každý měsíc losují 5000 kousků. Tak mi držte palce. 

Co z produktů byste rádi vyzkoušeli? Znáte už nějaké? 

27 komentářů:

  1. Ta rtěnka a stíny jsou asi nejlepší ;) zbytek teda nic moc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas...ale za tu cenu je to fajn... jenom ta rtěnka stojí skoro osm euro...

      Vymazat
  2. Zaujala mě rtěnka, stíny, lak a lesk bych jen vyzkoušela. Celkově balíček nic moc, ale za pět euro se to skutečně vyplatí. :) SINSAY GIVEAWAY NO. 3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lesk je tragédie, zajímalo by mě, kdo to za tu cenu koupí... rtěnka je super, z té jsem nadšená nejvíc...

      Vymazat
  3. ty stíny vypadají dobře...ovšem ta rtěnka...TA RTĚNKA!!!! bože ta je ♥ ještě k tomu ORANŽOVÁ ♥

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Woow, cože? :) To je bomba, o tom slyším prvně :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta rtěnka a láček - to je krása :)) já chci tento box i k nám :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa zatiaľ nepodarilo objednať DM Lieblinge ani ten box z Rossman drogérie. A Muller drogériu mám príliš ďaleko :/ Ale vidím, že sa ten box oplatí, za 5 euro toľko pekných produktov :) Asi sa musím presťahovať niekam bližšie k Mulleru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DM Box u mě vyšel až na počtvrté, takže jsem vlastně rok čekala... a Rossmann taky ještě nic... teď se zrovna dá hlásit, myslím, že ještě i zítra ...

      Vymazat
    2. Práve som skúšala, ale zase to nevyšlo :/ Hádam nabudúce.. Ale zatiaľ mi celkom stačí Glossybox a tiež občas Pinkbox... Ale tieto boxy od drogérií ma tiež veľmi veľmi lákajú..

      Vymazat
    3. Hlavně ta cena je super .... Müller Box přihlášení bude taky každou chvilku :) no Pink box jsem ještě neměla a po Glossy Boxu mě ani moc neláka :(

      Vymazat
    4. No len ja mám najbližší Muller v Berlíne a to je 150 km, takže z toho asi nič... :/ Ja som s Pink boxom nebola spokojná, takže si ho objednávam len keď viem, že tam má byť niečo dobré, ale Glossy box mám veľmi rada, ten už odoberám rok aj pol..

      Vymazat
  7. Ach jo, proč není něco takového i u nás... Jinak ta rtěnka je naprosto boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si říkám, že je to fakt škoda :(, u nás jenom ten Ladybox a tam ten obsah podle toho co vidím nic moc :(

      Vymazat
    2. S Ladyboxem je to těžký - jednou je obsah takový, že člověk lituje, že si ho neobjednal, jindy si říká, že je dobré, že za to ty peníze nevyhodil. Bohužel, často se opakují jedny a ty samé věci (např. zubní pasty, Palmer's,...) a to pak člověka ani netáhne si to koupit...

      Vymazat
  8. rtěnka vypadá dobře i stíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mne se to nahodou moc libi ;) naprosto chapu, ze ti produkty nesedly, a je to skoda :( ja Mullera miluji a kdyz jsem v Nemecku,stravim tam spoustu casu. Moc me posledne zaujal regal prave s vunemi od te Rebeccy?- tu znacku neznam, ale ten roztomily az detsky design me oslovil -asi jsem ujeta :D kazdopadne jsem k nim necichala, budu muset priste napravit :) pekny clanek a tesim se na dalsi boxik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně vůbec není špatná, ale mě to balení spíše odrazuje, kdyby bylo trošku 'dospělejší' asi bych se z ní těšila víc. Jinak jsem spokojená, za tu cenu je to paráda, akorát ten lesk, to je trágo :)

      Vymazat
  10. O tomhle Boxu jsem už hodně slyšela, ale myslím, že Müller by se měl trochu víc vytáhnout. Mně je sympatickej tím, že dělá akce, narozdíl od DM, pak je tam prostě větší výběr toho ˇˇluxusuˇˇ. Nyní mám stopstav, byla jsem 14 dnů v Plzni a jsem úplně švorc. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsme čekala luxusnější kousky..ten Astor byl super.. .ačkoliv cena obsahu je také vysoká... jsi z Plzně??? Já taky v Čechách utrácím majland :D

      Vymazat
    2. Jsem z Plzně no...:) Já v Česku utrácim hlavně za věci, co tady nejsou. Hodně za Saloos a pak za různé čaje a věci od firmy Energy. Pak zajdu do Sephory a Dm, Rossmann a už to jede no...:D
      Já právě myslela, že tam pan Müller přihodí i nějaký pozlátko, jako to dělá Douglas.

      Vymazat
    3. Pravda, žádná high značka tam nebyla.. .já tam strávila 4 roky na střední :) no saloos taky musím nakoupit, až tam pojedu, pravda pravda :)

      Vymazat
  11. Ty stíny jsou krásný! A ta rtěnka má nádherný odstín :)))

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám, že ty boxy se tedy k nám do Česka dostaly z Něměcka či Rakouska. U nás jsem je zaregistrovala jen v DM a to je teprve od nich první. V jiných drogeriich jsem nic podobného neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, tady DMko frčí už asi dva roky, ale na jiným principu, na 3 měsíční Abo, jinak Müller i Rossman je jednorázovka -- u Rossmana mi to vyšlo poprvé, tak se v červenci můžete těšit ...

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby