pondělí 20. října 2014

Spotřebováno č. 7

Krásný den ,

po delší době jsem tady opět s dalším dílem seriálu 'Spotřebováno'. Před dvěma měsící u mě proběhlo stěhování a tak jste o pár prázdných obalů přišli. Ale i tak se toho nashromáždilo celkem dost. 



První trojící jsou koupelnoví pomocníci. Pěna do koupele od Balei je klasika. Často kupuju samotnou vanilku, ale tentokrát jsem šáhla po vůni Vanilka a Chai. A i ta byla moc fajn. Obsah 500 ml mi vydržel asi na 4 koupele. 

Sprchový gel od Dermacolu jsem našla v prvním českém DM boxu. Byl fajn, ale vůně nebyla můj šálek kávy. Znovu už ho nekoupím. Ale jiné vůně bych vyzkoušela ráda. 

Sůl do koupele od Kneipp jsem kupovala poprvé. Krásně voní a po koupely je pokožka příjemně hydratovaná. 


Pleťovou masku od Avonu Planet Spa jsem dostal jako dárek. Čistící maska s jílem byla moc příjemná. Stahuje póry, reguluje tvorby kožního mazu a pleť nevysušuje. Používala jsme jednou týdně a pokud budu mít možnost, podobnou masku si určitě pořídím znovu. Pleť po ní vypadala vždy svěže a zdravěji. 

Eucerin micelární voda byla dárkem k časopisu. Vodu jsem zkoušela poprvé a mile mě překvapila. Podle mě je srovnatelná s jinými micelárkami z lékárny. Dokonce u mě odlíčila i řasenku. 



Odlakovač s dávkovačem od P2 mám už poněkolikáté. Balení s dávkovačem mi moc vyhovuje a v podstatě už jiný odlakovač nekupuji. Tenhle je fajn ze dvou důvodů - klasický acetonový odér není tak silný a nehty po něm nejsou vysušené. 

Řasenku Rocket Volume od Maybelline mám už po několikáté a je mou neoblíbenější, v poslední době kupuji nevoděodolnou verzi a výdrž je stejná jako u voděodolné - a jde lépe odlíčit. 



Pudr pro větší objem od Got2B mám doma už delší dobu. Jednou jsem ho zkusila už před pár měsící a výsledek katastrofální. Vlasy byly slepené a na dotek nepříjemně hrubé. Objem byl však přesně takový, jaký popisky na obalu slibují. Před nedávnem jsem vyzkoušela pudr ještě jednou a žádná změna. Objemu docílíte snadno, vlasy jsou ale na dotek opravdu zvláštní. Pro zvláštní příležitosti je pak pudr ok, ale pro každodenní použití nepoužitelný. 


Lancôme jsem vyzkoušela poprvé. Na doporučení mojí čtenářky Hanky ☺ jsem vyrazila do drogerie Müller a pořídila testovací balíček za 9 nebo deset Euro. Balíček obsahuje krém, odličovací mléko a tonikum. Na krém z řady Genifique je možná trošku brzy - 'krém aktivující mládi'. Ale i tak byl moc příjemný, krásně hydratoval, nezanechával mastný film. Žádné omlazující účinky jsem nezaznamenala, ale krém mi moc vyhovoval. 

Tonikum mi vyhovovalo ale ještě více než krém. Pleť krásně zmatnilo, osvěžilo a stáhlo póry. Pokud bych něco koupila znovu, bylo by to právě velké balení tohoto tonika. 

Odličovací pleťové mléko nic moc - ale já obecně nejsem příznivcem odličovacích mlék. 



Poslední dnešní kategorií jsou vlasové produkty. John Frieda patří k mým oblíbeným vlasovým značkám a tuto řadu jsem koupila už po několikáté. Podrobnou recenzi na Brillant Brunette najdete zde

Repair sérum na poškozené vlasy Ultime od Schwarzkopf je to jediné, co mi z této řady vyhovuje. Vůně je krásná, stejně jako u šampónu, ale na rozdíl od něj vlasy nezatěžuje a nemastí. Konečky udržuje zdravé i přes neustálé fénování. Sérum můžu jen doporučit. 


Patří něco z výše uvedeného mezi Vaše oblíbence? Nebo naopak ke stoprocentním propadákům?

Mějte krásný den 

7 komentářů:

  1. Pekna spotreba. Me naopak Dermacol uzasne vonel a Maybelline rasenka je za me hrozna.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemůžu říct, že by nevoněl, ale není to můj šálek kávy. A já ještě lepší nenašla a bojim se zkoušet - investovat do nečeho novýho, aby mi to neleželo v šuplíku ...

      Vymazat
  2. Mozno vyskusam penu do kupela. Nevedela som, ze Balea ich robi.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  3. Tu pěnu do koupele musím zkusit i ta sůl mě zaujala. S nadcházejícím obdobím mám teplé a voňavé koupele stále více v oblibě.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry odlakovac, ja mam nejaky levny ted a nehty prave desne vysusuje://

    OdpovědětVymazat
  5. Zlato, až Ti budou v 33ti řikat, že vypadáš na 25, tak teprve oceníš účinky krému proti vráskám:D Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež mi trvalo, kým som prišla na to, ako to tužidlo v prášku vlastne používať, ale keď som na to konečne prišla tak už to bolo super. Narobí síce taký nepríjemný pocit vo vlasoch, ale dá sa to prežiť, objem je stály a trvalý, len to netreba dávať veľmi ku korienkom, vtedy je to nepríjemné a vlasy sú takmer nepoužiteľné.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby