pondělí 21. července 2014

Boxománie pokračuje - Rossmann Box - Schön für mich

Krásný den všem, 

po delší odmlce jsem zase tady a pro změnu znovu s boxem. Tentokrát se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem box z drogerie Rossmann. Pro získání boxu stačí sledovat pravidelně facebook německé Rossmann drogerie. Při vyhlášení dalšího kola boxů se pak musíte zaregistrovat a vybrat ze tří zavřených boxů ten jeden správný. Pravděpodobnost je velká, ale i tak se mi poštěstilo až asi čtvrtý měsíc. 
Po vybrání toho správného boxu stačí vyplnit, kde si box vyzvednete. Během dvou týdnů pak obdržíte domů kupón a pak už jen zaplatit 5 Euro a box je váš.



Já jsem s ním naprosto spokojená a tady je obsah a to hned 8 plných produktů.


SunOzon opalovací mléko s LSF 20 - klasika, na které se nedá nic zkazit. Právě 20tka je pro mě nejpoužívanější faktor. Cena 2,29 Euro. ¨


Zeckito - ochrana proti hmyzu - nabízí až osmihodinovou ochranu proti komárům a jiným neřádům. V letních večerech trávených venku, na zahrádce nějaké hospůdky, je to nepostradatelná věc. Na druhou stranu ve mě vyvolává myšlenky na letní tábory. Každopádně se hodí. Cena 2,79 Euro. 


Alterra rtěnka v odstínu 08 Classic Red - na mě relativně dost odvážná červená. Asi ji zkusím použít, ven se podle mě ale neodvážím. Ale je to červená klasika, ta by asi neměla chybět žádné dámě  :). Cena 2,99 Euro. 


Rival de  Loop - Express Nails - lak v odstínu 226. Nádherná letní oranžová barvička. Moc zkušeností s touto značkou u laků nemám, tak jsem zvědavá na výdrž. Každopádně výběr barvy je skvělý. Cena 1,49 Euro. 


Deodorant CD Glücksgefühl - deodorant roll on s vůní pomeranče. Neobsahuje aluminium a nezanechává žluté fleky na oblečení. Uvidíme, jak bude účinný. Cena  3,59 Euro. 



Synergen Cream Makeup v odstínu Camel. Barva vypadá víc než dobře. Navíc by měl podporovat hojení a být speciálně vhodný pro problematickou pleť. Takže přesně něco pro mě. Cena 2,49 Euro. 


Scholl - Velvet Smooth - pečující hydratační péče na nohy. Slibuje dostatečnou hydrataci a regeneraci. Krém se má vstřebat do 60ti sekund a dodat nohám hydrataci po celých 24 hodin. Budeme testovat. Cena 5,99 Euro. 



Wellness & Beauty - tělový sprej se zeleným čajem a olivovým olejem - perfektní věc pro léto. Už ho mám v kabelce. Vůně je moc příjemná a svěží. Cena 3,99. 


Podtrženo, sečteno - box dosahuje hodnoty 25 Euro a podle mě jsou všechny produky využitelné. U ničeho nemůžu říct, že se mi to nehodí. Obecně jsem s drogerkovými boxy mnohem spokojenější než třeba s Glossy Boxem. 


Líbí se vám nový box? Chodíte v Čechách rády do Rossmanna? Já upřímně v Čechách Rossmann moc nemusím a i tady dávám přednost DM. Ale tohle se jim moc povedlo. 

Mějte se krásně :) 

17 komentářů:

  1. tak to je paráda, za takový box bych skákala 100 metrů vysoko:))
    byla bych zvědavá na ten makeup, deodorant, tělový sprej a samozřejmě láček :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se o nich něco objeví... jsem nadšená.. .všechno využiju a nic se mi tu nebude jen tak válet ..

      Vymazat
  2. Myslím, že by si tenhle článek měli přečíst hlavně v Douglasu :D Tělový sprej paráda, rtěnka taky... jinak všechno využitelné. Palec nahoru :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by teda měli... Douglas dává do boxů předraženou hrůzu většinou...

      Vymazat
  3. Tady někdo přemýšlí, co dá do krabice. Super.

    OdpovědětVymazat
  4. scholl je to najlepšie čo som kedy na nohy vyskúšala :) aj s celou mojou rodinou :) u nás vedie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Box se fakt poved. Já to budu zkoušet dál. Koukala jsem, že v DM Boxu je snad nějaká houba na hrnce, tak až toho už nelituju:D Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, tam jsou i prostředky pro domácnost, ale co, taky se hodí...:) ale Müller Box se tentokrát hodně povedl, to ten můj byl trošku výsměch proti tomu....

      Vymazat
    2. A jo...máš pravdu:)

      Vymazat
  6. Co mi fakt hlava nebere, že je tady tolik nákupních možností a takovej výběr všeho různého a přesto ty německý brambory, co dosáhly věku nad 30 let, vypadaj většinou jako dědci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ha ha ha, teď si mě pobavila, no máš absolutně pravdu, vždycky jsem si říkala, jak o sebe ženský v Čechách nepečujou, ale když to vidim tady v Berlíně... NO COMMENT ...

      Vymazat
    2. ☺učes ala udělej si sám :D mě nejvíc berou botasky, relativně společenský kalhoty a halenka, sportovní šusťákovka a černá kožená kabelka ...

      Vymazat
    3. To jo...ale to vidim hlavně v Plzni a okolí. Když tam jdu po náměstí, tolik socek, samý vyfetlo, takový to tam snad dřív nebylo...já nevim.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Počkat, rtěnka mě zaujala a to hodně! A vlastně sprej se taky hodí... zase je fakt že bych to všechno využila.

      Vymazat
    2. Tak přece :) , já jsem spokojená právě co se týče té praktičnosti, všechno se to hodí.. .sice to není nějaká extra bomba, ale využítí to najde ... a ten krém na nohy je super, nechápu, jak jsem bez toho mohla žít :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby