středa 25. června 2014

Suchý šampon DOVE aneb jak dodat skutečně objem

Krásný den, 

měla jsem tu možnost na vlatsní kůži (vlas) okusit suchý šampon od DOVE Refresh and Care. Na blozích už o něm bylo řečeno hodně, ale tady je můj názor. 

Předem musím říct, že jsem zatím vyzkoušela dva suché šampóny - od Balei a Batiste. Ale nejvíce mile mě překvapil právě Dove. Znáte to, hlavu si většinou myjete pravidelně v určitém intervalu, někdo denně, někdo každý druhý den, někdo má to štěstí a stačí mu ještě delší přestávky. Já patřím k té druhé kategorii. Ne vždycky se mi ale chce :D. Nebo ještě hůř - v létě mám pocit, že je to potřeba každý den. Ale mýt vlasy dlouhé téměř do pasu každý den není žádná sranda ... 

 

Ideálním pomocníkem je pak culík nebo suchý šampon. Já culík nosím v 90% jen doma. Takže jsem otestování suchého šamponu od Dove ráda přijala. 

Aplikace je skutečně jednoduchá, stačí nastříkat ke kořínkům vlasů, vmasírovat a vyčesat. Na první dojem dělá bílý povlak, ten je ale po vmasírování a vyčesání pryč. Vlasy jsou pevnější a hlavně - mají opravdu viditelný objem. Suchý šampon Dove navíc nedusí (víte, co mám na mysli) a opravdu příjemně voní. 


Objem byla také věc, která mě hodně mile překvapila a zkusila jsem šampon použit i ve dnech, kdy jsem vlasy ani tak nepotřebova umýt, jako jsem potřebovala objem. Většinou to řeším natupírováním spodních vlasů - teď jsem ale použila pod vrchní prameny suchý šampon Dove a výsledek byl opravdu skvělý. Na první pohled objemnější účes. Vlasy nejsou zatížené a vypadají opravdu zdravě. 


Za mě ho mohu jen doporučit, nemám k němu jedinou výtku a myslím, že by mohl opravdu prospět především jemným vlasům - ať už rychle se mastícím, nebo těm bez objemu. Je to zaručený VOLUME přípravek. 

Doporučená cena 129,90 Kč, obsah 200 ml

PS: Musím říct, že bylo utrpení nechat vlasy dojít do takového stavu, aby to bylo na fotkách vidět...

PS2: Používáte suché šampony? Máte zkušenosti s Dove? Máte obecně nějakou vychytávku na objem pro těžké vlasy? 

11 komentářů:

  1. No asi jenom přece si ho pořídím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně stojí za to, ať už jako nouzovka při neumytých vlasech neb pro ty jemné ... dej vědět, jak se líbí tobě.

      Vymazat
  2. Já jsem ten první typ, vlasy si myju každý den. Jednou jsem zkusila ten Batiste s kokosovou vůní a mohla jsem se uškrábat. Strašně mně svěděla hlava...no hrůza. Takže se k tomu mytí vždycky dokopu. A věřím, že muselo být otrpení, nechat ty vlasy takhle zmastit, abys mohla vyzkoušet ten šampon. Já bych se asi zbláznila.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem kvůli tomu byla celou sobotu doma :D i na nákup jsem odmítala jít ...

      Vymazat
    2. Tak tomu řikam oběť:D

      Vymazat
  3. To nezní vůbec špatně ;) Kdysi jsem jeden takový šampon zkoušela, byl od Oriflame a byl to prostě průšvih, vlasy neměly objem, naopak byly ještě víc zatížené. Takže jsem už nic podobného nezkoušla. Moc fajn článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta Balea taky nesedla, Batiste šlo, ale na tomlhe se mi líbí, že jsou ty vlasy dostanou opravdu objem

      Vymazat
    2. píšu jak tatar, sorry :D

      Vymazat
  4. wow...to musim zkusit :))

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá super, ale zajímala by mě hlavně šetrnost a složení, skoro po každém suchém šamponu se můžu uškrábat a padají mi vlasy.. Zatím mi seděl jen Klorane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se ti mrknu a napíšu ... hledala jsem na netu, ale nikde nic ... tak snad doma nezapomenu

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby