neděle 15. června 2014

Spotřebováno č. 5

Krásné nedělní odpoledne,

jsem tu s dalším dílem Spotřebováno. Ukážu vám, co se mi tu nashromáždilo za poslední měsíc a půl. Je toho dost, takže jdeme rovnou na to.



O šamponech Balea Beautiful Long a Schwarzkopf Essence Ultimate jsem Vám už psala v dubnu. V polovině května jsem dopotřebovala poslední kapičky. Baleu pravděpodobně zase koupím. 

Sprchové mléko od Nivei jsem vyhrála a jak už jsem psala dříve, sama bych si ho nekoupila, i když nemůžu říct, že by neúčinkovalo. Přijde mi to jako balsám na vlasy, ten vlasy také vyživuje a pak ho opláchnete. Takže pokožka byla hydratovaná, ale nemůžu si pomoct, ucpává nám odpad. A za to to nestojí. 

Dove sprchový gel jsem kupovala jako novinky - vůně Magnolie a pistácie je naprosto dokonalá. Teď na mě čekají nové sprchové gely od Dove, ale k této vůni se určitě vrátím. 


Se setem od Clinique jsem naprosto spokojená a už jsem zakoupila plné balení. O mém nadšení si můžete přečíst zde


Barvím si vlasy už přibližně čtyři roky, Vystřídala jsem už několik značek a občas se nechám obarvit u kadeřníka. Pravidelně se ale vracím k barvě Casting Creme Gloss od Loreal. Není to permanentní barva, ale mám pocit, že vydrží úplně stejně jako ta stálá. Navíc mi po ní nepadají tolik vlasy. Odstín tmavá čokoláda je hodně tmavý, ale nechytá mi do černa. Je to opravdu hodně tmavá hnědá barva s červenými odlesky, což se mi moc líbí. 

O růžové vodě už jsem psala před pár týdny. Faktem je, že voda, která se dá koupit v obchůdích s potravinami většinou není stoprocentní růžová voda, ale je voda s růžovým extraktem. Podle mě má ale naprosto stejné účinky a na místo 350 Kč ji seženete za 30.


O páskách Essence už jsem vám taky vyprávěla, Podle mě jsou to ty nejlepší čistící pásky na nos. Je potřeba nos hodně napařit, ale pak jsou výsledky viditelné. 

Termální vodu od Avene jsem měla v některém z Glossy boxů a na dlouho jsem na ni zapomněla. Ale v létě je to super věc, na osvěžení, na fixaci makeupu. Můžu jenom doporučit. Malé balení má sice jen 50 ml ale vydrží relativně dlouho a do kabelky ideální. 

Krém na ruce Yves Rocher jsem dostala jako dárek k Vánocům...krémů mám hodně a tak mi trvá, než nějaký vypotřebuji. Tenhle byl ale skvělý, rychle se vstřebával, nezanechával mastný povlak, hydratoval a opravdu krásně voněl. Myslím ale, že to byla limitka. Škoda... 


S létem se u mě zvyšuje spotřeba antiperspirantů, jak můžete sami vidět :D. Ale tohle je za posledních pár měsíců, nejenom za měsíc a půl. O antiperspirantu Nivea jsem vám už také psala.  Na sprej je opravdu super a možná si ho zase pořídím. Mám sprej raději na sport. 

Rexona patří mezi moje stálice v boji proti pocení. Obyčejná tuhá Clear Aqua už mi nepřijde tak skvělá jako dřív, ale v zimě stačí. O Maximum Protextion bylo napsáno už spousta řádků, já jsem s ní moc spokojená, ale mám pocit, že modrá varianta je účinější. 


Máte s některým z produtků zkušenosti a nedáte na něj dopustit? Nebo vás naopak některý z nich zklamal?

A mimochodem, stále hledám ten správný letní parfém, který nebude stát dva a půl tisíce, takže sem s tipy. 
A nezapomeňte sledovat můj Instragram

Mějte se krásně ♥

19 komentářů:

  1. Novou Niveu se chystám vyzkoušet. Zítra jdu do DM, takže bude moje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ty pásky na nos přijdou zbytečně drahý. Na ebay takovou věc koupíš za 10 Kč 10 ks :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty z Ebaz jsou funkční?? Protože třeba Nivea a Balea je podle mě naprd... a tyhle stojí necelý dvě Euro, takže to zase není tak hrozný...

      Vymazat
    2. Ano. Já mám černou masku, kterou naneseš na nos, bradu, čelo, ona uschne a sloupneš a fakt to vytáhne všechno.

      Vymazat
    3. Jee, no tak to se poděl s odkazem, to bych ráda vyzkoušela ...

      Vymazat
    4. http://www.ebay.com/itm/1PCS-60g-Blackhead-Remover-Deep-Cleansing-Peel-Acne-Black-Face-Mask-/191148067068?pt=US_Skin_Care&var=490313442710&hash=item2c815008fc
      Doporučuju nedávat na tváře, tam to sundavání trochu bolí :)

      Vymazat
    5. Díky, tak to ještě dneska objednávám ;)

      Vymazat
  3. Hezká spotřeba. Já mám nejraději vůni Tresor in love od Lancome, nebo předtím jsem měla Charriol. Oboje jsem dostala od přítele a nádherně voní obě. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrá spotřeba:D Z Tvého ˇˇSpotřebovánoˇˇ jsem vyzkoušela jen to tělové mléko, bylo v časopise Alverde a hned jsem se potom musela znovu osprchovat, protože to hrozně lepí a vana se promění v kluziště. A mimo to už nechci riskovat další frakturu nosu. Já svůj letní parfém taky hledám a než ho najdu, bude po létě a budu hledat podzimní. I když...v Česku jsem objevila issey miyake lotus a bláhově jsem si myslela, že tu taky bude a neni. Selber schuld. Hezkej den. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha ha, Selber schuld ... ja to asi taky letos už nestihnu...

      Vymazat
  5. Ooo ty jo, máš toho teda hromadu spotřebovaného.. já jsem přes léto nějaká nenáročná asi, zatím mám spotřebovanou jednu věc :D

    Ketrin Fl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono je to za poslední měsíc a půl, ale spoustu z toho používám už dlouho ..

      Vymazat
  6. letní parfém? Kočko Hilgiger Woman tě dostane ;) ovocná svěží vůně!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v douglasu je za nějakou tisícovku myslím si, že na parfums nebo elnino najdeš tester (jen nemá krabičku) třeba za 700 =)

      Vymazat
  7. Skvělé tipy, dííky. Taky jsem nebyla nadšená z mléka po sprchování zn. Nivea!

    OdpovědětVymazat
  8. ty pásky na nos od Essence jsou skvělé :) vyzkoušela jsem už Balea, Nivea, Synergen i Rival de Loop, ale Essence se mi zdají nejlepší :) hned po nich Nivea - ale ty jsou drahé :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby