sobota 28. června 2014

Mega-recenze aneb co za to nestojí...

Krásný den všem, 

učitě to znáte, máte svoje oblíbené produkty, jste v drogerii a najednou vás uchvátí něco nového, něco, co jste ještě nevyzkoušeli...Mě se to nestává zas tak často, ale čas od času si donesu nějakou novinku domů. Pár produktů, které rozhodně nekoupím znovu a podle mě nestojí ani za zkoušku, vám tu ukážu. Aby bylo jasno, nejsem typ, co by rád plýtval, takže většinu věcí nějak používám a dopotřebuji. U některých je následující hodinka poslední :-). 


Tekuté linky od P2 jsem kupovala někdy na podzim, ale použila opravdu jen několikrát. Měly by být extrémně voděodolné. Jsou opravdu černočerné, ale s tou výdrží je to slabší. Mě se obtiskávají na horním víčku. Barva pak bledne a nejsou už tak černé. Je ale pravda, že ty zbytky, co pak na oku zůstanou, jdou opravdu hodně těžko odstranit.



Laky na nehty od Kiko miluju, mají skvělý výběr barev a kvalita je taky super. Teď jsou mimochodem znovu v akci, takže za jeden kousek ze stálého sortimentu (mimo péče), dáte 1 Euro. 
Ale zpátky k věci. Lak by měl sloužit jako zpevňující podkladový lak. O tom, jestli zpevňuje ,či ne, nemohu mluvit. Žádné změny jsem nezaznamenala. Ale jako podkladový lak je strašný. Pokaždé se mi lak loupal a to v celých kusech. Ve sprše jsem si pak mohla lak sloupat jak samolepky...Takže za mě ne - především pokud máte rádi barvičky a měl by sloužit jako podkladový. 


Pěnu (Souflé) od Schwarzkopf Got2B jsem našla v jednom z DM boxů. Už předem jsem k ní byla skeptická a vše se jen povrdilo. Rozhodně to není nic pro dlouhé vlasy. Věřím, že s mikádem se s ní ještě nějaká paráda možná udělá. U dlouhých vlasů nesvede nic  - maximálně to, že musím vlasy ještě ten večer umýt. Ale voní hezky :-). 


U vlasů ještě zůstaneme, o šampónu z řady Essence Ultimate už bylo řečeno hodně a mě opravdu k srdci nepřirostl. A to můžu říct i o BB Beauty Balm Omega Repair. Používá se na vlhké vlasy a má sedm zázračných funkcí :D haha, 
1. Obnovuje roztřepené vlasy
2. Zabraňuje zplihnutí vlasů
3. Jednodušší rozčesávání
4. Lesk a flexibilita
5. Síla a vitalita
6. Dodává vlasům hydrataci
7.Vlasy nezatěžuje

Není to žádný zázrak, Žádně změny na vlasech nepociťuji, naopak mi konce připadají často stejně jako když nepoužiju žádnou ochranu při fénování. Krásně voní a vlasy nezatěžuje, což beru jako plus. Určitě ho dopoužívám, ale nový kupovat nebudu. 


Bázi pod makeup od Nivei jsem hodnotila už v prosinci. Ale řekla jsem si, že jí dám šanci ještě v létě. Ale bohužel. Žádná změna. Konzistence mi nevyhovuje a makeup na ní nejde zapracovat, hrudkuje. Takže tohle je i její poslední hodinka. 


Dalšími produkty, které mě ničím nezaujaly, jsou tyto dva: 
Dvoufázový odličovač očí od Alverde. Odličuje dobře, o tom žádná, ale víčka po něm lepí. A lepí tak, že je to fakt nepříjemný, takže je pak musím ještě dočištovat nějakou jinou vodou. 
Baleu právě teď používám jenom na to dočištění víček, aby nelepily. Voda mi nevyhovuje - zvláštním způsobem pění a zbytky nečistot rozhodně neostraňuje. Takže tak na osvěžení ráno nebo odstranění zbytků Alverde odličovače je fajn. 


Poslední produkt není ani tak kosmetický, jako z lékárny. Mnozí už jistě četli, že bojuji s pletí. Není ideální, mám ucpané póry a pupínky u mě ani v 25 letech nejsou nic neobyklého. Tu a tam také v dekoltu. A tak jsem si řekla, že zkusím, jak jsou na tom němečtí doktoři. Paní doktorka byla moc milá a řekla, že to není nic hrozného, ale že chápe, že to otravuje. Předepsala mi tak Differin. O tomto krému se na internetu dočtete mnohé, na youtube je spousta videí o tom, jak se pleť zlepšila. Jenže... ti, co to používali opravdu bojovali s pravým akné . u mě to zase tak drastické není, ano,  obličej nikdy není bez pupínku, ale pod pojmem akné si představím něco jiného. 

A tak výsledky byli horší než lepší. Pleť byla extrémně přecitlivělá. Všechny krémy, které jsem používala dřívě, mě nesnesitelně pálily. Pleť se loupala a místo regulérního pupínku jsem měla čelo poseto bílou krupičkou. Takže děkuji a nikdy víc. Bylo mi řečeno, že výsledky se dostaví po 4-6 týdnech. Po šesti týdnech nic nového, spíš horší, takže jsem přestala a pleť už je zase v normálu. 
Teď používám Clinique, jde to pomaleji, ale myslím, že výsledky jsou už teď viditelné. 


Máte zkušenosti s některým z produktů? A co vy, pleť a doktoři? Bylo Vám už doporučeno něco, co skutečně pomohlo? 
PS: Omlouvám se, ale Blogger se zbláznil - ty rozdílné fonty fakt nejsou mojí zásluhou :(. 

17 komentářů:

  1. ten Differin :( chudaku, to by mě asi zabilo :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no byla to síla...jsem zase jednou naivně věřila doktorům ... takhle citlivou pleť jsme nikdy neměla - utřít si obličej do ručníku, to bylo nemyslitelný ...

      Vymazat
  2. Ten alverde....hrůza. Už si vzpomínám - lepil jak blázen, fujjjj!!!! Nakonec jsem ho darovala.
    Toho ultime šamponu mám vzorek a asi ho nebudu ani otvírat, nejsi první, kdo ho kritizuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s tím šampónem to moc nevychytali... aspoň, že ta vůně je fajn

      Vymazat
  3. Měla jsem ten odličovák od Alverde a hrůza děs, byla jsem s ním silně nespokojená... Vodu od Baley jsem měla modrou a taky pěnila, jinak byla fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem čekala od toho šamponu víc, ale bohužel...
    http://mlcoftw.blogspot.cz/2014/05/a-revoluce-se-nekonala-bohuzel.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo Péťo musím říct, že ta odličovací voda Balea mi děsně vyhovuje :) hrozně hezky voní. Jinak já teď zase bojuju s periorální dermatitidou, tak si z toho nic nedělej;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, vůně je fajn, ale když se po ní dočistim ještě něčim jiným,tak to ještě něco najde... a to jak pění je naprd... teda, to jsou radosti s tou pletí..a pomohl doktor???

      Vymazat
  6. A mě ten Alverde odličovač docela vyhovoval :) Ale už je to nějaký ten pátek, co jsem ho měla...

    OdpovědětVymazat
  7. ježiš ten krém z lékárny... brrrr... umím si to představit, mám taky problémy s pletí...já bych tak odvážná nebyla a nevydržela 6 týdnů =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horší už to bejt nemohlo, tak jsem si řekla, že třeba když vydržim, tak to bude ok ... a nic :D

      Vymazat
  8. Differin :/ Až ma striaslo :( chudáčik
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě že jsem nic z toho nezkoušela a ani teda nebudu. :D Možná něco jako ten poslední přípravek (takových věcí co jsem měla od kožní na akné) - a taky nic nezabralo. První co pomohlo byla zinková mast a bioderma, teď už jsem ale přešla na přírodní kosmetiku a hlavně Dr. Hauschku a už mám snad úplně po problémech (jen občas se objeví pupínek a ten hned zlikviduju). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zinková mast normálně z lékárny?? Dr. Hauschku mám v plánu, dneska jedu do Prahy, doufám ,že mají nějaký startovací set na zkoušku...

      Vymazat
  10. Ten ultime sampon mam ze vzorku, zas tak hroznej neni, ja se ale pokazde vracim k multivitaminovemu Elseve. Jinak Alverde....to je kapitola sama o sobe. Nekdo ji ma rad, jiny nenavidi, ja ji obcas dam sanci, pak si nadavam, naposledy jsem si koupila rasenku, v tech parnech jsem se dost potila a mela jsem smouhy pod ocima. Rikam si...tak draha neni, ale kdyz si koupim od Lancome, mam ji na pul roku a tohle muzu vyhodit. Akne...no...to je beh na dlouhou trat. Navic ja beru uz 14 let HAK, na lecbu akne a na srovnani menstruace. Jeste v Cesku mi pani doktorka doporucila to nebrat, tak jsem ji rok nebrala a chodila jsem na injekce. Ja myslela, ze se z toho zblaznim, akne jsem mela v dekoltu na ramenou, vsude. Pak jsem si jeste zlomila ruku v loktu a nemohla jsem si ty pupinky a cerne pory odstranit:D Strasna doba tenkrat:D Hanka/frustrovana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby