úterý 10. června 2014

Clinique Set aneb první pozitivní krůčky ke zdravé pleti

Krásné slunečný den všem, 

dneska jsem si pro vás připravila představení mých momentálních pomocníků. 

Moje pleť není ideální, od 14ti let válčím s pupínky a ucpanými póry a pořád žiji v naději, že s dalším rokem už to musí přestat, doufám takhle už přes deset let :D. 
Vyzkoušela jsem už kdeco - z lékárny La Roche Posay, Biodermu, Vichy, ale žádné extra výsledky se nekonaly. 
Pak jsem zašla několikrát na kožní, v Čechách mi bylo řečeno, že to nic není, že jsou na tom lidi u hůř, tak že si nemám moc stěžovat (wtf!!) a v Německu mi milá paní doktorka předepsala slabé antibiotika a mastičku. To všechno se tím ještě zhoršilo, takže jsem s tím po šesti týdnech sekla. 
Zkoumala jsem, co bych ještě mohla vyzkoušet a na instagramu jsem viděla několik fotek s výsledky kosmetiky Clinique a řekla jsem si, že to zkusím. A tak jsem objednala startovací řadu 3 kroky ke zdravé pleti.


Objednávala jsem přímo na stránkách clinique.de a mini řada mě vyšla na 20 Euro. Což není úplně málo, ale když si vezmu, kolik už jsem vyhodila za kosmetiku z drogerie, která vůbec nevyhovovala, je to jako nic. Objednala jsem si sadu 3 kroků pro pleť číslo 2. Test si můžete zdarma udělat na webových stránkách. 


Sada obsahuje čistící gel, pleťovou vodu a hydratační pleťové mléko. Se vším jsem moc spokojená, i když na začátku to byl trošku šok. Kosmetika je neparfemovaná, takže vůně nic extra. A pleťová voda obsahuje alkohol. To mě opravdu překvapilo.

Čistící gel vůbec nevysušuje a to považuji za opravdu za velké plus. Pleťová voda pleť krásně osvěží a i přesto, že obsahuje alkohol, pleť opět není vysušená. 
A pleťové mléko pleť hydratuje a nezatěžuje, vůně je na první dojem silná a ne příliš vábivá, po chvíli ale není z pleti mléko vůbec cítit. 
Sada by měla vydržet na měsíc - měsíc mi vydržela voda, gel asi měsíc a půl a pleťové mléko přibližně dva měsíce. Není ho potřeba velké množství. Takže těch 20 Euro není zase taková suma. 

Při objednávce jsem přibalila ještě Anti blemish Solution - gel na lokální použití. Tam už je cena skutečně vysoká - pouhých 15 ml stojí 19 Euro. Gel používám už dva měsíce a pořád je tam přes polovinu. Gel je antiseptický, takže když už si někde nemůžu pomoc a pupínek nenechám na pokoji, pak použiju tohle a pupínky se opravdu nazanítí. 

Pleť je výrazně zdravější, není vysušená. Dřívě jsem měla velké potíže se zanícenými pupínky, to se teď už nestává. Neříkám, že je pleť ideální, rozhodně ale prošla viditelným zlepšením. Po takových výsledcích jsem neváhala a objednala jsem velké balení čistícího gelu a vody (200ml) a znovu malé balení pleťového mléka. 

 



Obecně mám objednávky u Clinique moc ráda a ráda si je rozdělím. Nevím, jak je to v Čechách, ale v Německu je obyčejných objednávkám nad 25 Euro poštovné zdarma a vždy alespoň tři testery, kdy u některých je obsah 7 ml, což už na zkoušku stačí. 
Často jsou pak akce typu kosmetická taštička či plážová taška zdarma. 

Musím říct, že značku Clinique jsem si skutečně oblíbila a přemýšlím i o dekorativce - korektor, makeup, péči pro zmenšení pórů... 

Používáte kosmetiku Clinique? Máte pozitivní nebo negativní zkušenosti? A co dekorativka a Clinique?

24 komentářů:

  1. hm tak až nebude analýza pleti jen v praze tak možná =/ achjo =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Online je právě na webu test - na clinique.de teda, takže v němčině... a vyhovuje to...

      Vymazat
    2. v česku na netu nic není jen odkazy na prodejny - v praze! Německy bohužel neumím =(

      Vymazat
  2. Udělala jsem si test a vyšla mi řada Redness solution. Asi na tom něco bude. Kdyby to ale nebylo tak drahý...Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to zdá hodně drahý, ale když se to rozpočítá, tak to není zase taková pálka, dlouho to vydrží ...

      Vymazat
    2. Tak v Vánocům možná. 50€ jen za krém...jednou jsem si koupila v dobré náladě Sisley...brzy mě ta nálada přešla. Maminka stále ještě netuší, čím si maže nohy....:D

      Vymazat
    3. Možná by to chtělo vyzkoušet nejdřív ty mini sady ... a pak až jít do těch plných produktů , jej :D tak to chápu, že se ti do otho nechce, já bych do těch velkých rovnou taky nešla ...

      Vymazat
    4. Dnes jdu do města, tak se podívam do Müllera a Breuningenu. To je něco jako KADEWE v Berlíně. Mají tam takový ty fajnovky, na který se chodim jen dívat. Například parfémy Killian nebo Diptyque.

      Vymazat
    5. O parfémech mi povídej, já chodím očuchávat pořád :D a ještě jsme na léto nic nevybrala

      Vymazat
    6. No...tak jsem se byla podívat na Clinique a odešla jsem s BB krémem na opalování od Lancome. Jsem na to tedy zvědavá. Chtěla jsem něco, co zakryje nějakej ten pupínek a zároveň krém na opalování. V tomhle počasí je makeup asi docela zbytečná věc...co ty používáš?

      Vymazat
    7. BB na opalování, jo?? Já používám pořád La Roche Posay.. já potřebuju zakrýt o nějakej ten pupínek víc asi :D má taky SPF 25 ...

      Vymazat
    8. https://www.douglas.de/douglas/Pflege-Sonnen-Sonnenschutz-Lanc%C3%B4me-Sonnenpflege-Soleil-Bronzer-Creme-Visage-get%C3%B6nt_productbrand_3000049544.html

      Vymazat
    9. To vypadá dobře, asi se po tom taky poohlídnu, kdyby to aspon trošku krylo, tak je to super ...

      Vymazat
    10. Tak jsem ho zkusila. Asi tě na první pohled vyděsí ta barva, ale krásně splyne s pletí, a to jsem hodně bledá. Zapudrovala jsem ho antibakteriálním pudrem Manhattan a výsledek je super:D

      Vymazat
    11. A v ČR samozřejmě není :(

      Vymazat
    12. Tak až přijedeš na návštěvu ;)

      Vymazat
  3. Americká Sephora zasílá do Německa...jsem v háji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem slyšela :D ale poštovný je pálka, ne??

      Vymazat
  4. 10€ poštovný nad 75€ nákup. Velmi nepříjemná situace.

    OdpovědětVymazat
  5. Já už tam mam dávno vyhlídnutej olejíček od Tarte Maracua a protože od podzimu bude na trhu i dekorativka Gucci, předpokládám, že s ní jako první vyrukuje Sephora. Takže už mam mojí vánoční Wunschliste kompletní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní dobře ...ja teď nějak po ničem extra netouzim, mam toho doma kila ... i když olejíčky...

      Vymazat
  6. Nad Cliniqom rozmyslam uz dlho, no stale sa neviem odhodlat :)
    Pozyvam ta do mojej giveaway ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. my dve si môžeme s pleťou podať ruky, tiež s akné bojujem už roky, mám zhruba toľko rokov ako ty a stále...tiež som bola u kožnej, ale tá slôr skúšala, čo zaberie, než žeby niečo liečila, tak som tam prestala chodiť po tom, čo mi dala nejaký krém a pleť bola ešte podráždenejšia. Clinique sme doma mali, momentálne máme len vodu, ktorú sme kúpili opakovane, chceli sme ísť do 3, ale predavačka nám povedala, že to už by bolo moc silné, že aj ostatné z predajne, čo skúšali 3 sa vrátili k 2. Cena toho malého setu, čo si kúpila je fajn, neviem, či u nás nevychádza na 23 alebo 27 eur...mne v poslednej dobe pomohol Dr. Kitzinger Mousse a Fruits, Clarisonic a Bioderma Sensibio Tolerance. Keď mám pocit, že potrebujem "vysušiť" používam Clinique Lotion.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dr. Kitzinger Mousse neznam, ale díky za tip...teď se mi to zase zbláznilo, marně přemýšlím, co poslední dva týdny dělám jinak :/

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby