sobota 15. února 2014

Weekend's Nails nude + fialová

Ahoj všem, 

pravidelné Weekend's Nails jsou tady. 

Taky se vám stává, že nalakujete nehty, hned je odlakujete a to celé se opakuje, než vyberete ty správné barvy, které se vám momentálně líbí? Přesně to se mi dnes stalo 2x :) A výsledek je tady: 



O pískovém laku od Claire's už jsem psala. Výdrž je skvělá, barva intenzivní po první vrstvě. Jen cena byla vyšší, stál skoro 4 Eura.


P2 v Nude odstínu 020 Business Woman je opravdu krásný lak. Na Instagramu jsem s ním viděla obrázek a hned jsem ho musela mít ☺. Použila jsem jenom jednu vrstvu a jak můžete vidět, kryje celkem obstojně. Schne velmi rychle a výdrž zatím nevím  - ale předpokládám stejnou jako u ostatních laků z této "kolekce" Volume Gloss. Cena 1,95. 

Dnes to byla rychlovka ☺, přeji krásný zbytek víkendu. 



8 komentářů:

  1. Jedním slovem...jsou nádherné :-)! Zrovna zítra si plánuji konečně zase jednou udělat nové nehty a tebou se budu opravdu moc ráda inspirovat, vážně úžasné.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké a stylové. Jinak taky se mi stává, že si nalakuji nehty a vůbec se mi to nelíbí, tak jde lak dolů a lakuje se nanovo :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. U mňa úplne bežné, že to odlakujem a idem znova :) A niekedy, keď sa neviem rozhodnúť si každý prst nalakujem inou farbou a kukám na to ako puk, kým sa nerozhodnem :D Mne sa práveže viac páči tá glitter farba, krááásna je ♥ :)
    Ak by si sa ti chcelo, pozri aj niektoré moje nechtové výtvory :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání :) skvělý blog :)

      Vymazat
  4. Děkuji...mám jí moc ráda, jen teď ulítívám na červevném odstínu od G. Salvette a do ničeho jiného se mi neche ... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú skvelé :) Ja osobne som si obľúbila pieskové laky :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby