středa 22. ledna 2014

Spotřebovnáno č. 2 + Hledá se náhradník

Ahoj všem, 

jsem tu podruhé s pravidelnou rubrikou Spotřebováno ...tentokrát ovšem ne 100% do poslední kapky, ale o tom později. Ke každému produktu připisuju kratičké vlastní hodnocení. 





Začnu hned s produktem ke kterému hledám náhradu. Je to rozjasňující pudr od Essence v odstínu 01 summer glow. Už ho mám doma určitě více jak rok a Essence už ho nevyrábí. Na první pohled obsahuje opravdu hodně šimru, ale mě naprosto vyhovoval. Stačilo malé množství a obličej vypadal zdravě a rozzářeně. Není to určitě nic na zimu, ale na léto a případně večerní líčení byl naprosto dokonalý. Máte nějaký typ na alternativu k tomuto výrobku? Nejlépe opět takhle sypký, ty zapečené a pudrové rozjasňovače mi moc nesedí. 


Balea 

Se všemi třemi výrobky Balea jsem byla moc spokojená. 

Pěna je klasikou, v podstatě už jinou než od Balei nekupuji. Hezky voní a plní svůj účel - a to za skvělou cenu. 

Sprchový gel s neutrálním PH jsem vyhrála v balíčku od Balei a byl moc fajn. Vůně příjemná, nic výrazného. Pěnil, myl :)...co víc k němu dodávat. 

Ampulky Balea jsem kupovala ve výprodeji se slevou tuším až 50%. Jde o skleněné ampulky s olejíčkem, každý den použijete na pleť jednu. Uprostřed se přelomí. 7-denní kůra obsahovala 3 různé olejíčky, první dva dny pro svěží pleť, další dva dny pro hydratovanou pleť, další dva dny vyživující a poslední den opět pro svěží pleť. Po této kůře celkově jsem neviděla žádný rozdíl, ale po aplikaci byla pleť celý den hydratovaná a olejíčky moc hezky voněly a nezanechávaly mastný film. 


Klasika 

Dove i Nivea jsou klasikou. K Nivee ani nemusím nic dodávat, teď v zimě ji používám opravdu často. 
Sprchový gel od Dove krásně voní. Granátové jablko mi úplně nepřipomíná, ale vůně je krásně svěží a až spotřebuju zásoby, určitě si ho ještě jednou pořídím 


Propadák

Dalšími výrobky, které mi v posledních týdnech prošli pod rukama, jsou tyto tři následující: 

Krém od Naobay - byl součástí Glossy Boxu a vůbec ničím mi nevyhovuje. Měl by hydratovat každý typ pleti a být naprosto přírodní. Hydratace žádná a co je horší je jeho 'vůně' Už dlouho mi něco na pleť nebylo svým 'zápachem' tak nepříjemné. Spotřebována je asi třetina.  Tohle tedy rozhodně ne. 

Čistící péče proti akné - Garnier - mám problémy s pletí, ucpané póry jsou u mě na denním pořádku - a kdyby jenom to. Tenhle čistící gel - krém je naprostá katastrofa. Po použití jsem měla pleť tak suchou a napnutou, jako by mě někdo tahal za vlasy i uši :). Žádný pozitivní výsledek se nedostavil ani po delším používání. Jen pleť byla susší a susší. Spotřebována méně než polovina výrobku. Takže tohle taky ne. 

Anatomicals - maska proti černým tečkám. Výrobky této značky mám poprvé, nakoupila jsem je v Douglesu ve slěve - Instagram. Zatím jsem vyzkoušela pouze tuhle plátýnkovou masku a nadšená nejsem. Přišla mi spíše hydratační, nežli že by zatočila s černými tečkami a ucpanými póry. Tam se žádný zázrak nekonal. Byl to ale pěkný relax :). Uvidíme jaký bude zbytek z mého nákupu. 


Oblíbenci 

O těchto dvou výrobcíh už jsem psala speciální článek. Takže o šampónu ERATO více tady a o odličovači  Maybelline více zde. 


Alverde 

Pudr jsem zapomněla vyfotit na úvodní fotku. Mám ho už přes rok a byl moc fajn. Použivala jsem ho především v zimních měsících. Byl v odstínu 02 Natur. Krásně světlý, na pleti nedělal žádnou masku a přizpůsobil se. Nevim, jestli ho ještě vyrábějí, ale jestli ano, tak po něm zase sáhnu. 



Máte zkušenosti s některými z výrobků? Spokojenost nebo už nikdy více? 






2 komentáře:

  1. Neznám ani jedno, ale od Anatomicals jsem měla taky nějakou masku a byla k ničemu, úplně k ničemu. :D

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám jeden rozjasňovač od Essence z limitky Twilight, ale je zapečený. Bude mi hodně sházet, až ho vypotřebuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby