čtvrtek 2. ledna 2014

Ježíšek aneb NEW IN Special

Krásný čtvrteční večer, 

dnes mám pro vás krátký článek o tom, co mi Ježíšek nadělil pod stromeček - vzhledem k tomu, že jsem nafotila pouze kosmetiku a zkrášlovací potřeby je jasné, že jsem tento rok byla ohromně hodná :). Ale už dost sebechvály, podíváme se na jednotlivé věci postupně. Na některé produkty chystám i samostatné recenze, kdyby vás něco vyloženě zaujalo, stačí napsat. 




První kategorií jsou dárečky od kamarádek. Jak můžete vidět, dostala jsem sprchové gely od Balei, různé laky na nehty, naprosto úžasný peeling od Saloos s příchutí čokolády a skvělý a voňavý krém od Yves Rocher. Peeling nejenže úžasně voní, ale navíc nechává pokožku úžasně vláčnou. Krém se pak rychle vstřebává, nezanechává mastný pocit a krásně voní po malinách a čokoládě. 

Největším překvapením pak pro mě byla tvářenka od MAC. Můj první MAC . Je v odstínu Melba a chystám se na podrobnější swatche. 

Tímto bych chtěla ještě jednou všem svým Ježíškům poděkovat♥. 


Někteří z vás již pravděpodobně vědí, že můj přítel pochází z Íránu. O mé návštěvě už jsem psala tady. Letošní Vánoce jsem trávila s ním a jeho sestrou a manželem. A tak mi něco nadělil i 'íránský Ježíšek'. Dostala jsem několik produktů značky My, která je v Íránu velice populární. Pod stromečkem na mě čekala řasenka, lesk na rty, tvářenka, pudr, oční stín, laky na nehty a rtěnka. 

Na vyzkoušení už se moc těším a děkuju Ježíškovi ♥ Mersi


Poslední velkou skupinou jsou dárky od ostatních členů rodiny. Psala jsem Ježíškovi o kulmu na velké vlny a ten moje přání vyslyšel. Měla jsem ji dosud zapnutou pouze jednou ale moc se nedařilo. S tenkou kulmou od Remingtonu jsem maximálně spokojená, tak doufám, že i tato obstojí.

Mezi dárečky byly také dva parfémy - VIP parfém - pro mě novinka a moje milovaná Christina Aquilera. Dále jsem dostala denní krém od Balei pro suchou pleť a konečně jsem také majitelkou Dermacol Makeup Cover. Zatím maximální spokojenost. Garnier BB Cream proti začervenání nebyl tak úplně dárkem pod stromečkem, vyhrála jsem ho asi den před Vánoci k testování. A tradičně několik málo laků na nehty - Essence, P2 a Gosh. 

Děkuji 


Letošní Vánoce se vydařily, ale jsem ráda, že už je to za námi :) Už by mohla skončit i zima  a rovnou být jaro, co vy na to? 

Krásný zbytek týdne.

10 komentářů:

  1. Tak ta íránská kosmetika mě fakt zaujala:) O té bych určitě uvítala něco víc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší :) jsem si zrovna říkala, že když to tady asi nebude vůbec k dostání, jestli se tomu vůbec má cenu věnovat ♥

      Vymazat
  2. Téda tolik kosmetiky. Ten jablečný peeling se skořicí také mám a je luxusní,strašně hezky voní ale zrníčka by mohl mít větší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na něj teprve chystám, zatím musím dočerpat otevřené zásoby :)

      Vymazat
  3. To je krásných věcí. Ráda bych časem vyzkoušela taky ten peeling od Saloosu. A taly by mě zajímala ta kosmetika My :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten peeling je fakt skvělej... olej, kokos, kakaové boby a mořská sůl, nic lepšího jsem ještě nezkusila...
      Jéé, tak to já se hned dám do testování :)

      Vymazat
  4. Já jsem si dneska nakoupila 5 výrobků od značky Balea, protože je v DM akce, když koupíš 5 a víc výrobků je to -25%, takže jsem toho využila. A koupila jsem si podobný peeling citronový - je to na sprchování, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímá mě kulma, protože jsem naprostý antitalent na úpravu vlasů :) A kosmetika z Íránu taky...

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až otestuji tak dám vědět ... s tou tenkou co mám to jde snadno, ta nemá tu klapku a vlasy se jen přidržují...s touhle to bude určitě složitější ...

      Vymazat
  6. Úžasné, ta íránská kosmetika mě zaujala hodně a doufám, že podrobně popíšeš jak jsi s ní spokojená. :) Mám ráda netradiční věci, čte se to líp, než když je v jednu chvíli na tisícících blozích to samé... :)

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby