čtvrtek 19. prosince 2013

Weekend's Nails - Vánoce jsou tady

Krásný den, 

dnes pro vás mám trošku v předstihu víkendové nehty. Tento víkend budu totiž trávit v Praze a obávám se, že se na internet za celou dobu nedostanu. Rovněž se omlouvám za pouze jednu fotku :), ale všechny ostatní jsem si nechala ve foťáku, který zůstal doma. 

Už jsem konečně ve vánoční náladě :), Berlín s vánočními trhy a svařáčkem mě do ní postupně pohltil. A proto jsem se rozhodla pro naprosto vánoční nehty a to pro kombinaci červené a zlaté. 


Červený lak je od KIKO v odstínu 238 Martha Red. Lakovala jsme pouze v jedné vrstvě a nechala pořádn proschnout - určitě půl hodiny. Poté jsem nalepila pásky pro nailart, které jsem pořídila na ebay za naprostý pakatel. 

Celý prstečníček a prostor mezi pásky jsme nalakovala pískovým lakem od P2 - Sand Style 100 Precious. Použila jsem pak vrstvy dvě, lak vypadá mnohem líp. Počkala jsme znovu zhruba půl hodiny a teprve poté odstranila pásky (jinak není linie tak čistá). Všechny prsty kromě prsteníčku jsem pak ještě přelakovala Better than gel nails od Essence.

 Lak mám dnes třetí den a zatím se vůbec nic neodlupuje. U mě pískový lak vždycky hodně dobře drží a při tomhle použití mám pak výdrž zaručenou. Postup lakování je opravdu jednoduchý a myslím, že to vypadá efektivně. Jediné mínus je pak dlouhá doba schnutí u jednotlivých vrstev - ale stačí si k tomu pustit oblíbený seriál nebo vánoční pohádku a utíká to jako voda :) 

Přeji vám všem krásný poslední advetní víkend :)

8 komentářů:

  1. Krása! Kombinace zlaté a červené je klasika, ale tohle je bomba!

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  2. Velice povedene, opravdu nadherne! Mozna take ve vanocnim case vyzkousim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, je to hračka .. jen to čekání :)

      Vymazat
  3. Veľmi pekné nechtíky :)
    Moje vianočne nechty nájdeš tu - http://werushberry.blogspot.sk/2013/12/christmas-nail-polish.html

    WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  4. krasne su!

    Pozyvam na Nobilis Tilia Giveaway! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby