pondělí 9. prosince 2013

Rychlorecenze - Nivea Make-up Basis

Krásný pondělní večer, 
mám pro vás dnes rychlorecenzi na bázi pod makeup od Nivei. 

Produkt slibuje především dostatečnou hydrataci po celý den, spolehlivý základ pro makeup, lehkou texturu a rychlé vstřebání. 
A jak to vypadalo u mě doopravdy? 


Krém je novinkou, kupovala jsem ho asi před dvěma měsíci s tím, že jsem hledala dostatečnou hydrataci. Bázi pod makeup jsem brala jako příjemný bonus. 

Krém má gelovo-krémovou konzistenci a opravdu rychle se vstřebá. Nemůžu ale říct, že by díky tomu byla moje pleť hydratovaná - stejně jako se píše na krabičce - je to aqua effect - krém je rychle pryč, ale hydratace žádná. Rozhodně ne v chladnějších měsících, v létě by možná ještě šel. 
Hydratace ale není ten jediný problém. 


Od báze pod make-up bych očekávala, že pleť pro make-up připraví a make-up díky tomu vydrží déle. Ano, pleť vypadá po nanesení krému svěže, ale opravdu jen prvních pět minut, pak není vůbec poznat, že se nějaký krém nanášel. 

Hlavním kamenem úrazu je pak to, že s makeupem cuckovatí. V žádném případě nejde makeup nanášet prsty. Štětcem už je to v pořádku. Ovšem od báze bych očekávala lepší vlastnosti. 


Takže shrnutí - krém krásně voní, má příjemnou svěží konzistenci, která se opravdu rychle vstřebává. Rozhodně to není ale nic pro zimní měsíce.
Předpokládám, že i takovýto krém bude na každé pokožce reagovat jinak. Já už si ho ale určitě nekoupím. Zdá se mi, že gelová konzistence vytvoří na pleti neviditelný povlak, který mi vůbec nevyhovuje.
Takže za mě žádné 'MUST HAVE'.
Cena cca 5 Euro, 50 ml. 

Už jste tuto novinku v drogerii narazili? 





2 komentáře:

  1. Mě Nivea celkově moc nevyhovuje a tohle se mi nelíbí. Konzistence je divná :) A v drogerce jsem asi nezahlídla, možná proto, že se po Nivee nedívám :))

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě v Čechách ještě není ....nikde na blogu jsem ji neviděla :D a konzistence je fakt divná..mě teda nevyhovuje..mozná pro hodně mastnou pokožku by to šlo

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby