středa 4. prosince 2013

New In *02

Krásný den,

mám tu pro vás druhé 'vydání' New In.

Jsou to věci za poslední měsíc a půl. Vypadá to ,že je toho hodně, ale zrovna mi všechno docházelo, tak se to tak nějak sešlo :) Na většinu produktů po spotřebování chystám podrobnější recenzi, takže to vezmeme letem světem...




John Frieda - za mě jsou šampony od této ředy to nejlepší, co jsem doposud vyzkoušela. Naposledy jsem vám říkala o řadě pro hnědé vlasy, tentokrát jsem šáhla po šamponu pro objem vlasů a to především proto,že k němu byl zdarma sprej pro objem s použitím na mokré vlasy. Balzám je pak pro poškozené vlasy. Cena šamponu i balzámu kolem 4 Euro. 


Dále tu mám sprchový gel od Dove s vůni granátového jablka a citrónu ...úžasná vůně. O krému na ruce od Essence s vůní čokolády jste už mohli číst kde co. Mě nejvíce voněl právě tenhle s banány. Posledním kouskem je pak suchý šampón na mastné vlasy. Skvělá záležitost, pokud si nestíháte umýt hlavu a stav vašich vlasů se vám úplně nezamlouvá. 


Laky na nehty jsou moje klasika :), nebudu se k nim rozepisovat, většinou z nich už jste měli šanci vidět, zbytek se ještě objeví. 

Poslední dobou, čím víc se začíná dělat zima, mám problémy se suchou kůží, ať už na obličeji, tak na rukou. Nejvíce to pak odnáší právě nehtová kůžička. V DM jsem objevila tohle - mastička na suchou nehtovou kůžičku. Je to v podstatě olej z meruňkových pecek a je naprosto úžasný, krásně voní, v kelímku má tuhou konzistenci ale po nanesení se krásně změní v olej a rychle se vstřebá. Cenou si nejsem jistá, tuším, že kolem 3 Euro. 


Mám problematickou pleť, už jsem vyzkoušela kde co - Biodermu - ta na mě neměla vůbec žádný efekt, Vichy - při používání prvního balení super, pak si asi pleť zvykla a zase začala tropit neplechu. Teď jsem se po skvělých zkušenostech s makeupem od La Roche Posay rozhodla pro vyzkoušení řady na problematickou pleť. Mám gel a krém, který používám na noc. Tyto dva produkty teď používám pravidelně přibližně 2 týdny a jsem naprosto spokojená. Recenze bude následovat :). 


Chtěla jsem vyzkoušet nějaký nový odličovač a padl mi do oka odličovat od Bebe. Jsem s ním celkem spokojená, používám asi týden. 
Krém od Nivea - Makeup báze mě vůbec nenadchl, už jsem spotřebovala více než polovinu, ale pro mě není dostatečně hydratační. Sice se relativně rychle vstřebává, ale makeup se musí aplikovat štětcem, v žádném případě ne rukou, to pak krém 'cuckovatí'. 



Poslední úlovky jsem pořídila dneska. Moje tekuté oční linky už všechny dosluhují a tak jsem se rozhodla poprvé pro gelové a štetec. Uvidíme, jak budu spokojená a jestli s tím vůbec nějakou linka namaluju :). Cena 7,85 Euro. 
Řasenka Rocket Volum Express patří mé oblibence a když k ní byly jako dárek Color Tattoo, tak jsme prostě nemohla odolat. Bylo na výběr ze zlaté a stříbrné. Cena 9,35 Euro. 


Chystáte se vyzkoušet něco z výše uvedených produktů? Nebo máte už nějaké zkušenosti? 



7 komentářů:

  1. Tak jsem si řikala, jak já to v listopadu s novinkama přehnala, ale když to vidim, tak asi ne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To jenom vypadá... se to nějak sešlo :) teď se budu muset krotit, aby zbylo na Ježíška něco :)

      Vymazat
    2. O víkendu taky sepíšu nákupy a novinky, tak jsem zvědavá. :D

      Vymazat
  2. Ty laky, to je paráda!! Řada od La Roche-Posay je úžasná, akorát ten gel poměrně dost vysušuje:/
    Dost mě zaujaly ty šampony,obzvlášť balzám na poškozené vlasy, naštěstí mám Dojčland za rohem, tak se někdy určitě mrknu:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsou super, na limitky Essence nedám dopustit a poslední dobou i na pískový...když tady v Dojčlandu nemám GS, tak musím hledat jinde... mě taky docela dost vysušuje, ale opravdu pomáhá, hlavně flíčky, které mi zůstávaly klidně dva měsíce, jsou pryč...
      John Frieda je super!

      Vymazat
  3. Myslela jsem, že doma mám mraky kosmetiky, ale toto? :D John Frieda a olej P2 mě zajímají! Tady v DM není :(

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D kdybys to sesbírala všechno na jednu hromadu, tak je toho mnohem víc :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby