sobota 26. října 2013

Weekend's Nails - dneska rovnou dvakrát


Krásný den, dnes pro vás mám tradičně nehty, ale tentokrat rovnou dvě ukázky :) Obě varianty jsem stihla za poslední týden. Ale je to taková trošku nuda, objednala jsem si z ebay štetce na nailart a už se hrozně těším až dorazí a budu moct vytvořit něco extra :). Snad to taky bude taky možné zveřejnit. 



Začneme zleva: kombinace je Kiko č. 318 Light Mavue. Tento lak už jsem recenzovala v září. Naposledy jsem lakovala jen na jeden prst a psala jsem, že kryje v jedné vrstvě - ano, kryje, ale lakování musí být precizní, takže raději doporučuji vrstvy dvě. 

Na koncích nehtů mám topcoat od Essence z nové limitky Metal Glam - 01 Steel-ing the scene. Lak je bezbarvý a obsahuje zlaté částečky, které nejsou jako u většiny kulaté, nýbrž různě veliké. Nabírá se celkem dobře, ale pro takové použití je potřeba hodně štetec otřít, řekla bych, že částic by mohlo být více. V Německu je limitka Metal Glam od poloviny října, jestli a kdy dorazí do Čech, netuším. Sada obsahuje ještě fajn rozjasňovač, na který se můžete podívat ZDE. Skvělé srovnání si pak můžete počíst u Ei hoort bjuti... a navíc se trošku procvičit v němčině :) . Cena topcoatu Metal Glam: 1,99 Euro.


Mou druhou dnešní obětí je lak od P2 v odstínu Miss Velvet. Bohužel nestíhám fotit za denního světla a barva tak úplně neodpovídá realitě. Ve skutečnosti je o něco tmavší. Laky od P2 si nemůžu vynachválit. Dobře se s nimi lakuje a relativně rychle schnou. Co se týče výdrže, měla jsem lak 6 dnů, pravda, poslední dva dny už to bylo horší, ale jinak paráda. (Samozřejmě jako vždy base + topcoat.) Kryl v jedné vrstvě. Cena 1,95 Euro. 

Druhým je lak od Rimmel v odstínu Aurora. Ten mi přivezla z Čech kamarádka. Tady Rimmel vůbec nemáme, což je hodně škoda. Hlavně kvůli rtěnkám mě to mrzí. Lakovala jsem přes P2, takže růžovo-vínová barva prosvítala i pod dvěma vrstvami Rimmel. Lak v téhle kombinaci držel celkem dobře, jen se od konců hned po nalakování trošku stáhnul. 


Líbí se Vám dnešní kombinace? 




6 komentářů:

  1. Oboje jsou nádherné! Ta zlatá s hnědou vypadá úchvatně;)Asi něco podobného zkusím;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to spíš taková hnědo-fialová, pastelová, ani nevim, jak to pojmenovat, ale děkuji... s hnědou to bude určitě taky vypadat moc dobře

      Vymazat
  2. ta poslední kombinace je naprosto nádherná!!!:) podobný lak jako ten od Rimmelu mám od Dermacolu a vypadá fakt krásně, používám ho pořád!:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  3. Obě kombinace jsou super! První je podle mě více podzimní, takže něco podobného zkusím :)

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  4. KIKO vypadá fakt hezky, mám podobné laky na nehty moc ráda :)
    Pěkné nehtíky máš :-)

    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, KIKO je fakt super značka, v akci bývají laky za 1,50 Euro, jinak asi 3,50 a těch ostínů !!!!

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby