pondělí 7. října 2013

Recenze - John Frieda Brillant Brunette + čistící pásky na póry Balea a Essence

Hezký začátek týdne, dnes pro Vás mám něco málo k recenzování. Jako první je to vlasová řada Brilliant Brunette od značky John Frieda a potom Vám povím svoje dojmy z porovnání čistících pásků na póry od Balei a Essence. A nezapomeňte na GIVE AWAY dle vlastního výběru od značky P2 - čas do středy 9.10.2013. 



 Šampon pro hnědé vlasy pro zvětšění objemu už je téměř vypotřebovaný. Ostatně šampon spotřebuji vždy dřív než kondicionér. Slibuje lesk vlasů a jak už bylo řečeno větší objem. A jak sliboval, tak splnil. Jsem s ním naprosto spokojená, hodně pění, vydržel mi téměř dva měsíce, což je při mé délce a množství vlasů zázrak :). Pravda, šampon nebyl nejlevnější, stál téměř 8 Euro, ale nic lepšího jsem už dlouho neměla. Vlasy po něm nejsou zplihlé ani nerozlítané. Zkrátka spokojenost. Obsah 200ml. 

Brilliant Brunette šampón pro zvětšení objemu vlasů

Vlasový kondicionér slibuje ochranu barvy a hydrataci ...ochranu barvy nedokážu posoudit, tam jsem žádnou změnu nazaznamenala. Hydratuje ale velmi dobře, často si vlasy fénuju a žehlím, dostávají tedy hodně zabrat, především konečky. Kondicionér Brilliant Brunette vlasy nezatěžuje a nemastí, ale zároveň opravdu hydratuje. Cena stejná jako u šampónu, ale troufám si tvrdit, že mi vydrží jeden kondicionér po dobu dvou šampónů. Oba dva moc příjemně voní. 

Brilliant Brunette kondicionór pro ochranu barvy a hydrataci

S touto řadou jsem tedy velmi spokojená, zatím jsem nic dalšího od John Frieda nezkoušela. Až dopoužívám celý šampón, tak zkusím pravděpodobně zase něco jiného, mým vlasům nedělá dobře, když používám dlouho jeden a ten samý šampón( i když výborný). 

Dalšími kandidáty na dnešní recenzi jsou čistící pásky na ucpané póry. Ucpané póry - a nejen ty, mě trápí už spousty let. Mám za to, že žádné krémy a podobné přípravky prostě nepomáhají a nejúčinnější je mechanické čistění. Což má ale také svá pro a proti. Nejlepší by bylo pravidelně nasvštěvovat kosmetičku, ale ...
První pásky, jaké jsem kdy vyzkoušela, byly od Nivei ..výsledek nic moc, respektive na pleti žádný, na pásku bylo něco vidět. Stejný výsledek mají u mě i čistící pásky od Balei. Tuto značku mám moc ráda, ale tohle se nepovedlo, respektive, není to žádný zázrak. 
Co si ale nemůžu vynachválit jsou čistící pásky od Essence. Opravdu poznám rozdíl a to nepovídám o tom, co je pak na páscích po sundání k vidění. S těmi jsem moc spokojená. Póry jsou menší, stažené a černých teček je vidět mnohem méně.
 Obě balení obsahují tři pásky a oba stojí kolem 1,75 Euro. 
Podle mých zkušeností jsou ale pásky od Essence nesrovnatelně lepší. 

Máte zkušenosti s čistícimi pásky? Které Vám vyhovují nejvíc? 

7 komentářů:

  1. Ja používam kozmetiku John Frieda už vyše roka, konkrétne radu straight ahead a tiež nič lepšie na moje vlasy nepoznám :) Recenzia na mojom blogu http://litttlemixmylife.blogspot.co.uk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pásky od Balei jsem taky vyzkoušela a efekt nula. Od Essence jsem zatím nikde neviděla.

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla bych začít používat nějaké ty pleťové masky..
    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip, hlavně na ty essence pásky :) Zatím jsem všude četla, že nepomáhají snad žádné pásky, tak konečně aspoň něco :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě to není žádný zázrak, ale pokud je použiju tak po 14ti dnech po horké sprše, tak výsledky jsou fakt viditelné...jsou za super cenu, tak za zkoušku (skoro) nic nedáš :)

      Vymazat
    2. To je fakt, essence je dost levná značka, takže určitě vyzkouším :)

      Vymazat
  5. Děkuju moc;) Už se těším, jsem zvědavá, co na mě vykoukne..;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby