sobota 22. března 2014

UV laky od P2 - stačí denní světlo

Krásnou sobotu, 

dnes pro vás mám speciální UV laky od P2. Našla jsem je v boxu od DM, o kterém jsem psala minule. Popravdě sama bych si je nekoupila, říkala jsem si, UV lampu nemám a pokud stačí obyčejné světlo, pak určitě nebude rozdíl s obyčejným lakem. Ale laky mě mile překvapily. 


Cena celé sady je 11,85 Euro. Takže na to, že je to drogerkový laky, je cena 4 Euro za kus mnohem vyšší než obvykle. Barva se mi moc líbí a celý výsledek vypadá pak jako gel. 

Co musím ještě pochválit je hustota laku - je relativně tekutý a vůbec se netáhne, neproužkuje na nehtech. Kryje ve dvou vrstvách. 


Při lakování jsem postupovala podle návodu na jednotlivých lahvičkách. Nejvprve base coat, který jsem nechala zatvrdnout 2 minuty. Poté 2x barevný lak v odstínu 030 petite pink - pokaždé s pauzou dvě minuty. Na závěr pak top coat - který by měl tvrdnout na denním světle 10 min (pod UV lampou 3-5 min). Ten jsem nechala tvrdnout asi 20 minut, nechtěla jsem riskovat, že bych musela lakovat znovu. 


S lakováním jsem se přesunula blíže k oknu, ale těžko říct, jestli to mělo nějaký efekt :). 
Lak tedy krásně zatvrdnul  a co je hlavní - neskutečně dlouho vydržel - lakovala jsem v neděli a celé 4 dny byl dokonalý, v pátek už to bylo horší, ale pořád nic ve srovnání s obyčejným lakem. Spíš to připisuju mým třepícím se nehtům. Lak se spíše ošoupával na konečcích, než se by se úplně loupal - a že jsem mu dala s mým velký jarním úklidem zabrat.

Měla jsem strach, že lak nepůjde odlakovat, ale šlo to jako po másle, dokonce možná lépe než obyčejný lak. 

Už jste vyzkoušeli UV laky? S lampou nebo denním světlem? A jak jste spokojení? 



5 komentářů:

  1. Tak tyhle laky jsou pro mě jako dělané, i když Uv lampu nemám , tohle bych moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem opravdu mile překvapená, chci zkusit teď ten base a top s obyčejným lakem, jeslti bude taky vidět rozdíl na výdrži.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevyzkoušela, ale ten růžový vypadá božsky!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta růžová je prostě nádherná! Na léto jak vyšitá, krásně sytá...

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  5. Uzasny! Diky za tip....a ted jen kde ho sezenu:D

    www.fashionhousecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře, moc si cením jakékoliv zpětné vazby